Enlaces accesibilidad
Crisi blaugrana

El Barça perfila el relleu de Koeman

Per
Sergi Barjuan ocuparà provisionalment a la banqueta del Barça

Sergi Barjuan, que actualment entrena el filial del Barça, ocuparà provisionalment la banqueta blaugrana després de la destitució de Ronald Koeman.  L'exjugador del F.C Barcelona a l'època del 'Dream Team' faria d’entrenador pont, mentre no es concreta l’arribada de Xavi Hernández. L’altre nom que sonava era el de l’actual coordinador del futbol base blaugrana Albert Capellas (54 anys), arribat a l’estiu de la mà del mateix president Joan Laporta procedent de la banqueta de la selecció sub21 de Dinamarca.

A l'espera de Xavi

Aquesta és la tercera etapa en el club blaugrana de Sergi, després de ser jugador del primer equip durant nou temporades (1993-2002), formant part del 'Dream Team' tardà de Cruyff. Després va ser entrenador del Juvenil B entre 2009 i 2011 i actualment era el tècnic del Barça B. Com a entrenador també ha dirigit el Recreativo de Huelva (2012-2014), l'Almeria (2015) i el Mallorca (2017).

La intenció del club és incorporar tan aviat com es pugui Xavi Hernández, que ja ha comunicat la decisió de marxar al seu actual club, l'Al-Sadd. Tot sembla indicar que haurà d'esperar fins a l'aturada de seleccions per venir a Barcelona juntament amb el seu actual staff tècnic.

Sergi dirigiria els tres pròxims partits

El Barça ha enrederit l’entrenament previst per aquest dijous al matí fins a les cinc de la tarda perquè pogués ser dirigit pel substitut provisional de Ronald Koeman. El nou tècnic estarà al capdavant de l’equip als tres pròxims partits, concretament contra l’Alabès, aquest mateix dissabte, i contra el Dinamo de Kiev i el Celta de Vigo.

Ronald Koeman abandona el club després de ser destituït com entrenador

Ronald Koeman abandona el club després de ser destituït com entrenador

Aquest dijous, ja de matinada, el club feia oficial la destitució de Ronald Koeman, després de la derrota (1-0) contra el Rayo Vallecano. Els resultats, i especialment la situació crítica a la Lliga i a la Champions, no han acompanyat l’heroi de Wembley, desencadenant el final dràstic del tècnic holandès.