Enlaces accesibilidad
Festivitat

El pont de Tots Sants torna a reactivar el turisme

  • L'ocupació al Montseny per aquests dies ronda el 90%
  • Barcelona, Lloret de Mar, Salou i Cambrils rebran un flux important de visitants

Per
Les reserves hoteleres van 'in crescendo'

Comença per a molts un cap de setmana llarg per la festivitat, aquest dilluns, de Tots Sants. Les reserves hoteleres i el turisme van 'in crescendo' gràcies a la caiguda de la majoria de restriccions.

El pont reactiva el turisme estranger | Álex Cabrera

Turisme interior

Tot apunta que les condicions meteorològiques seran favorables per a la collita de bolets i per això, al Montseny s'esperen molts visitants. L'ocupació d'aquests dies ronda el 90%. Moltes cases rurals també fan ple i Barcelona és la demarcació amb millor ocupació de Catalunya: un 95%, 5 punts per damunt de la mitjana.

Al Pirineu de Lleida, els hotels estan al 85%. I A la Costa Brava. Els que encara estan oberts, tindran una ocupació d'un 90%.

Turisme estranger

També es nota que els catalans comencen a guanyar confiança després de la covid-19 per viatjar a l'exterior.

Segons el cercador Destinia, Barcelona, Lloret de Mar, Salou i Cambrils rebran un flux important de visitants aquests dies.

També és fonamental destacar la despesa mitjana, que s'incrementa comparat amb 2019. Aquest pont, però, també està servint perquè molts catalans tornin a viatjar a l'estranger després de la pandèmia. Un exemple: aquest divendres a primera hora, l'aeroport de Barcelona tenia una alta activitat.

Destinacions properes a Europa són les més reservades per aquest pont de Tots Sants.

Tothom, això sí, té la mirada posada en el pont de desembre. Dues festivitats en una mateixa setmana, que el sector espera amb moltes ganes. Nova York, avancen algunes agències, serà la destinació estrella.