Enlaces accesibilidad

Detenen el presumpte autor de l'assassinat de la dona el diumenge a Ripoll

  • Els primers indicis apunten que l'autor del crim seria el seu fill, un noi de 20 anys
  • La policia catalana va trobat la víctima malferida en un pis i els sanitaris no han pogut fer res per salvar-li la vida

Per
Els mossos d'esquadra continuen buscant el jove que, presumptament, hauria apunyalat de mort la seva mare

Aquest dilluns a la tarda, Els Mossos d'Esquadra han detingut el presumpte autor de l'assassinat d'una dona a Ripoll. Es tracta del fill de la víctima, que és el principal sospitós del crim i al qual es buscava des del diumenge, dia dels fets. El suposat autor havia fugit amb una altra persona. Gràcies a la col·laboració ciutadana, els Mossos han pogut localitzar i detenir el sospitós en una zona boscosa. Segons fonts properes a la investigació, el jove de 19 anys anava armat amb un ganivet i estava agressiu en el moment de la detenció.

L'Ajuntament de Ripoll ha convocat aquest dilluns al matí una concentració de rebuig dels fets i cinc minuts de silenci en record de la veïna del municipi assassinada aquest diumenge al matí presumptament a mans del seu fill.. A les 12 del migdia a la plaça de l'Ajuntament s'ha llegit un manifest de rebuig a la violència. El consistori ha expressat el seu condol als seus familiars i als seus amics i s'ha posat a la seva disposició.

A més a més, ha condemnat la mort de la víctima a través d'un comunicat, el consistori ha anunciat que ha decretat un dia de dol aquest dilluns, 1 de novembre, cosa que comporta la suspensió dels actes institucionals programats per Tots Sants i que les banderes onegin a mitja asta.

Els Mossos d'Esquadra segueixen buscant el fill més petit de la dona morta a Ripoll per la seva possible implicació en el crim. El jove seria el presumpte responsable de l'apunyalament i hauria fugit després d'atacar la seva mare. Els fets han passat al voltant de les nou del matí del diumenge quan la policia catalana s'ha adreçat a un habitatge de l'avinguda del Ripollès, a tocar de la C-17, on una dona havia resultat ferida per arma blanca.

Quan els agents han arribat al domicili, han trobat la víctima malferida. Els serveis sanitaris l'han atès al lloc, però no li han pogut salvar la vida i ha mort. Els agents de la Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Policial de Girona s'han fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies de la mort i han activat de seguida un ampli dispositiu per localitzar l'autor del crim, que seria el fill de la víctima, un noi d'uns 20 anys.