Receptes de tardor
Rovellons saltats amb pinyons, all i julivert amb un toc diferent
Notícia - En Línia
- La xef del restaurant "El Ferrer de Tall", Maria Nicolau, ens prepara un saltat de rovellons amb ingredient sorpresa
- Els diferents tipus de bolets que podem trobar a Catalunya, les seves propietats i com collir-los a En Línia
Tot i que no tenim enguany una bona temporada de bolets per l'escassetat de pluja, a la costa i en sectors del prelitoral, encara en podem trobar gràcies a les pluges de finals d'octubre.
Els bolets són un tresor nutricional dels nostres boscos, tenen fibra, redueixen el colesterol, milloren el funcionament immunitari i permeten la preparació de receptes molt variades. Des de risottos i remenats a salses i cremes per acompanyar qualsevol plat.
A la cuina de l'En Línia, La Maria Nicolau, xef del restaurant "El Ferrer de Tall", ens ensenya a preparar un saltat de rovellons amb pinyons, all i julivert acompanyats d'uns rovells d'ous curats.
Ingredients | Preparació |
---|---|
|
|