Enlaces accesibilidad
2018

Demanen més de 40 anys de presó pels acusats d'una violació múltiple a Sant Boi de Llobregat

  • Els fets van ocórrer el 19 de maig de 2018 a la sortida d'una discoteca de Molins de Rei
  • Es van trobar a la víctima afectada per la ingesta de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents
  • Estan acusats de tres delictes d'agressió sexual amb accés carnal i d'un delicte de descobriment i revelació de secrets

Per
Comença el judici per una violació múltiple a una dona el 2018

Comença a l'Audiència de Barcelona el judici per una violació múltiple a una menor el 2018. El fiscal demana 46 anys de presó per a un dels acusats i 43 anys de presó per a cadascun dels altres dos.

19 de maig de 2018

Els fets van ocórrer el 19 de maig de 2018 a la sortida de la discoteca Be Disco de Molins de Rei quan 5 homes es van acostar a la víctima, afectada per la ingesta de begudes alcohòliques i substàncies estupefaents.

Van aconseguir que aquesta pugés al vehicle i es van dirigir a un descampat, on 4 d'ells la va agredir sexualment, mentre la subjectaven amb força, tot i els crits i la resistència que oposava la víctima. Un dels acusats, sense el consentiment d'aquesta, li va realitzar fotografies durant els fets, on es veia a la víctima seminua. Aquestes imatges les va remetre a un altre dels processats i també a persones alienes als fets.

Quan van acabar, van abandonar a la víctima prop de l'estació de ferrocarrils de Sant Boi empenyent-la del cotxe. La dona va ser a un centre mèdic en el qual es va certificar que havia sofert una violació i es va iniciar la recerca dels Mossos d'Esquadra per a arrestar als sospitosos.

A conseqüència de l'agressió la víctima va sofrir nombroses ferides en tot el cos i va estar diversos dies per a curar-se, a més de quedar-li seqüeles psicològiques. Per això, el fiscal, a més de la pena de presó de més de 40 anys, reclama una indemnització de 30.360 euros pel mal moral i les lesions sofertes.

Els tres individus que la policia va poder identificar estan acusats de tres delictes d'agressió sexual amb accés carnal i d'un delicte de descobriment i revelació de secrets.

Les defenses dels acusats han intentat desacreditar el testimoni de la víctima per alguns canvis en la seva declaració. Tot i això, la noia, que encara arrossega traumes pel que va passar, ha estat contundent a l'hora de recordar molts detalls d'aquella nit.