Receptes
Crackers de formatge amb farina de cigrons
Notícia - En Línia
- Al programa En Línia parlem dels diferents tipus de farines i les seves característiques amb la xef Ada Parellada i la nutricionista Noemí Cuenca
- La xef del restaurant Semproniana ens prepara uns craquers saludables a base de farina de cigró
- Descobreix totes les alternatives a la farina de blat a RTVE Play
La xef del restaurant Semproniana, a Barcelona, Ada Parellada, ens ensenya com preparar uns crackers o coques amb farina de cigró i crema de formatge que tant poden menjar-se d'aperitiu com de postres.
La recepte és apta per celíacs i els crackers no porten ni ous ni làctics. La farina de cigró té moltes propietats, és rica en proteïna i fibra.
Crackers de formatge amb farina de cigrons
Ingredients | Preparació |
---|---|
|
|
Si estàs interessat en alternatives a la farina de blat, no et perdis les recomanacions que ens van fer l'Ada Parellada i la nutricionista Noemí Cuenca a l'En Línia.