Enlaces accesibilidad
Autor a la fuga

El tiroteig a Sant Martí podria estar relacionat amb el tràfic de marihuana

  • Els Mossos continuen buscant-ne l’autor material que, després d’atrinxerar-se, va aconseguir fugir de la policia
  • Aquest diumenge van detenir una persona relacionada amb els fets, però no és l'autora dels trets
  • El conseller d'Interior ha reconegut la preocupació per l'auge dels delictes relacionats amb la marihuana

Per
El tiroteig a Sant Martí podria estar relacionat amb el tràfic de marihuana

El tiroteig que dissabte va deixar ferits dos homes, al barri de Sant Martí de Barcelona, estaria relacionat amb el tràfic de marihuana. Els Mossos continuen buscant-ne l’autor material que, després d’atrinxerar-se, va aconseguir fugir de la policia. Els ferits evolucionen bé i estan fora de perill.

El conseller d'Interior, Joan Ignasi Elena, ha explicat a RAC1 que en l'interior del pis on creien que s'havia atrinxerat l'home, els Mossos hi van trobar plantacions de marihuana i per això treballen amb aquesta hipòtesi.

Autor material a la fuga

El cos policial manté els dispositius per trobar l'home. Dissabte, després de rebre informacions que el presumpte autor dels trets s'havia atrinxerat en un pis, els Mossos van acordar la zona entre el carrer Maresme i el carrer Pere IV i, quan van entrar a l'immoble, no hi van trobar ningú.

Dispositiu policial a Sant Martí

Dispositiu policial a Sant Martí

Aquest diumenge van detenir un home de 57 anys relacionat amb els fets, però no és l'autor dels trets.

Elena ha reconegut la preocupació per l'auge dels delictes relacionats amb la marihuana, que ha afegit que van més enllà del tràfic i que també comporten ocupacions il·legals, robatoris i violència entre grups. Els veïns del barri denuncien que no són fets puntuals, que estan en mans de les màfies.