Enlaces accesibilidad
Accident AP-7

El conductor del camió que va provocar el sinistre, detingut per homicidi imprudent

  • Tres persones han resultat víctimes mortals a l'accident a l'AP-7 a l'altura de Barberà del Vallès
  • Hi ha un ferit crític ingressat al Taulí de Sabadell i un en estat greu a la Mútua de Terrassa
  • Ja són 10 les persones que han mort en accidents de trànsit aquest any a Catalunya

Per
El camioner de l'accident a l'AP-7, detingut per homicidi imprudent

Les víctimes del sinistre a l'AP-7 a Barberà del Vallès tenien entre 62 i 65 anys i eren veïnes de Cerdanyola del Vallès i Barcelona. El sinistre va tenir lloc cap a les 14.56 hores al punt quilomètric 146,5 de la citada via, quan es va produir una col·lisió per encalç amb quatre turismes i un camió. El conductor d'aquest va quedar detingut per homicidi imprudent.

La primera víctima, de 62 anys i veí de Cerdanyola, ocupava un vehicle que es va incendiar. Les altres dues víctimes mortals són les passatgeres posteriors d'un dels altres turismes, de 64 i 65 anys i veïnes de Barcelona.

Dues víctimes mortals a un accident a l'AP-7

Hi ha 10 ferits més de diversa consideració, un en estat crític a l'Hospital Parc Taulí de Sabadell. De la resta, un està en estat greu a la Mútua de Terrassa, sis menys greus al Taulí, l'hospital de Terrassa i la Mútua de Terrassa, un de lleu va ser atès al CAP Sant Fèlix de Sabadell i una persona va ser donada d'alta in situ.

Retencions a l'AP-7

El sinistre va provocar retencions a l'AP-7 al llarg de la tarda del dilluns. L'autopista es va mantenir tallada en sentit sud, direcció Tarragona, i va arribar a formar 10 km de cua. També es va tancar un carril en direcció Girona, que va provocar fins a 5 km de retencions.

10 persones han mort en accidents de trànsit

Arran de la incidència, s’han activat quatre patrulles dels Mossos d’Esquadra, cinc dotacions dels Bombers de la Generalitat i tretze ambulàncies. També s'hi ha desplaçat l’helicòpter medicalitzat del Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM).

Amb aquestes víctimes, són 10 les persones que han mort en accidents de trànsit enguany a la xarxa viària interurbana de Catalunya.