Enlaces accesibilidad
Nou programa

RTVE estrena el programa d'entrevistes 'Las tres puertas' presentat per Maria Casado

  • Antonio Banderas, Nathy Peluso, Carmen Posadas, Mario Alonso Puig i Mario Vargas Llosa, són alguns dels convidats
  • El programa s'estrena aquest dimecres i es podrà seguir en directe a La 1 i RTVE Play a les 22:40 h
  • El programa setmanal d'entrevistes està produït en el Centre d'RTVE a Catalunya en col·laboració amb Teatre Soho

Per
RTVE estrena el programa d'entrevistes 'Las tres puertas'

RTVE estrena 'Las tres puertas' presentat i dirigit per la periodista Maria Casado, qui va ser directora adjunta i presentadora de 'La Manaña' de La 1 del 2016 al 2020. 'Las tres puertas' és un programa setmanal d'entrevistes, que s'emetrà en directe en 'prime time' a La 1 i a RTVE Play produït al Centre de RTVE a Catalunya en col·laboració amb el Teatro Soho Televisión.

RTVE estrena 'Las tres puertas' presentat i dirigit per Maria Casado | Montse Soto

Grans personatges del panorama tant nacional com internacional passaran pel programa. Des d'Antonio Banderas, Nathy Peluso, Carmen Posadas, Mario Alonso Puig, Gloria Trevi, Mario Vargas Llosa, Jorge Lorenzo, Laura Rojas Marcos, Carmen Machi, José Sacristán o Iñaki Gabilondo.

Aquest dimecres, Maria conversarà amb Antonio Banderas com a primer convidat.

Prime time als estudis de RTVE Catalunya

María Eizaguirre, directora de Comunicació i Participació de RTVE, ha donat la benvinguda a Casado al seu retorn a RTVE i l'ha definit com "una gran amiga de la casa". La directora de Continguts Generals de RTVE Amalia Martínez de Velasco ha definit el format com "un programa d'entrevistes que proposa a l'audiència un respir per parlar amb calma, calidesa i intel·ligència de temes que ens preocupen".

En la presentació, el director de RTVE Catalunya, Oriol Nolis ha destacat la importància de tornar a "tenir un prime time fet des de Sant Cugat”. “Com a centre de producció és una cosa que ens omple d'orgull, i que estigui presentat per María, companya i amiga, encara ens alegra més”, ha destacat.

Promo de 'Las tres puertas'

Recuperar la paraula com element vertebrador

Casado ha afirmat que 'Las tres puertas' és el projecte "més apassionant" de la seva vida. Al programa, ha indicat, hi volem persones que "pensin diferent i tinguin coses a dir. Volem referents Marca Espanya". Més que entrevistes, ha indicat Casado, prefereix parlar de converses. A més, hi haurà música en directe i actuacions.

'Las tres puertas', ha explicat RTVE, vol recuperar l'esperit de programes clàssics de RTVE on "la paraula ha sigut un element vertebrador" de la mà de professionals com Mercedes Milà, Julia Otero, Pedro Ruiz, el Loco de la Colina, o Àngel Casas.

El nom del programa respon a les tres portes o filtres de Sòcrates, les tres preguntes que tota persona s'ha de formular abans de dir alguna cosa: és veritat?, és bo?, aporta alguna cosa? En el programa, travessar aquelles tres portes serà imprescindible per a donar-li el vertader valor a la paraula.