Enlaces accesibilidad
Festival 2022

Comença la carrera per Eurovisió: Chanel, convidada en el Festival da Canção de Portugal

  • Actuarà en la segona semifinal del certamen en el qual Portugal triarà al seu representant a Torí
  • S'unirà a la festa amb ‘SloMo’ el 7 de març, el dia que la Radiotelevisió Pública Portuguesa celebra el seu 65é aniversari

Per
Chanel, convidada en el Festival da Canção de Portugal

Després de l'èxit del Benidorm Fest, comença la carrera de Chanel per Eurovisió 2022. Més de tres mesos al davant per a aconseguir que la cantant i ballarina conquisti el cor de tota Europa a ritme de ‘SloMo’. La seva primera parada serà Portugal, ja que ha sigut convidada per la RTP per a participar en la seva preselecció eurovisiva: el Festival da Canção, que coincideix, a més, amb el 65é aniversari de la televisió pública portuguesa.

La representant espanyola en Eurovisió 2022, primera artista convidada anunciada, s'unirà a la festa portuguesa el dia 7 de març, en la segona semifinal del certamen. El Festival dona Canção, que celebra la seva semifinal els dies 5 i 7 de març i la seva final el 12, es realitzarà en els estudis de RTP i podrà veure's en directe en RTP1 i RTP Play.

Chanel tornarà a donar-ho tot sobre l'escenari amb ‘SloMo’, un pop dance actual amb tocs llatins i urbans compost per Leroy Sánchez, Keith Harris, Ibere Fortes, Maggie Szabos i Arjen Thonen i una coreografia d'infart.

El Festival da Canção

Deu cançons competeixen en cada semifinal del Festival da Canção, de les quals es classificaran 5 per a la gran final. El sistema de votació segueix el model d'altres anys: la meitat de la puntuació serà atorgada per un jurat professional i l'altra meitat pel vot popular.

Aurea, Fado Bicha, FF, Diana Castro, Kumpania Algazarra, Farigola de Menorca, Norton, Themisterdriver, Us Quatro e Meia, Valas & Astronautes competeixen en la primera semifinal; mentre que Milhanas, Blacci, Cubita, Pose e Tristany, Jonas, Us Azeitonas, Inès Homem de Melo, Pepperoni Passion, O Vampir Submarí i Syro ho faran en la segona.

Chanel demana que pari l'assetjament en xarxes

El Benidorm Fest ja ha acabat, però encara queda molt camí al davant fins a arribar a la gran final del Festival d'Eurovisió que se celebra al maig a Turín.

A pesar que durant el Benidorm Fest els 14 artistes candidats han tingut molt bon feeling i s'han donat suport mútuament, els fans no estan fent el mateix. La cantant ha denunciat que després d'haver guanyat la final del Benidorm Fest no ha parat de rebre crítiques i fins a ha hagut de tancar el seu compte de Twitter per les onades de hate que li han arribat.