Enlaces accesibilidad
After Party

Què passaria si els Ladilla Rusa representessin a Espanya a Eurovisió?

  • En el nou videoclip de Ladilla Rusa veiem que hagués passat si ens haguessin representat a Eurovisió
  • El duo català va presentar-se al Benidorm Fest, però no van aconseguir classificar-se
  • "Una ilusión de Eurovisión" és el videoclip que acompanya el seu nou single "After party"

Per
Punts de vista -"Una ilusión de Eurovisión" el nou videoclip de Ladilla Rusa

"After Party", és el primer single dels Ladilla Rusa del seu disc que veurà la llum aquesta primavera. La cançó és un homenatge a algunes de les actuacions més significatives d'Espanya en el festival d'Eurovisió: 'La fiesta terminó' (Paloma San Basilio), 'Yo soy aquél' (Raphael)'Vivo Cantando' (Salomé)'Bandido' (Azúcar Moreno).

El grup català va ser dels primers a demostrar el seu interès a presentar la seva candidatura per a representar a Espanya al Festival d'Eurovisió, però no es va classificar per al Benidorm Fest.

Què hagués passat si Ladilla Russa haguessin anat a Eurovisió?

Això és del que va el videoclip. És la particular "il·lusió d'Eurovisió" d'aquest duo barceloní.

Tania Lozano i Víctor F. Clares desperten en un hotel l'endemà de la seva desastrosa participació a Eurovisió. "Hemos hecho el ridículo en Eurovisión, y esta vez de verdad", comença dient una falsa Massiel, interpretada per l'actriu catalana Judit Martín, aixecant-se en el llit al costat dels dos integrants dels Ladilla Rusa.

A continuació, recorden l'actuació de la nit anterior a Torí, on podem veure alguns actors fent de ballarins i caracteritzats de cantants que ens han representat a Eurovisió: Paula Vera com Salomé, José Sanz com Raphael, Álex Bonet com Peret i Óscar Rosa com Toñi de Azúcar Moreno.

"No teníamos que haber ido, ya te lo dije. Pues mira, que no nos hubieran llevado y ya está. Tampoco hemos hecho nada", acaben dient els Ladilla Rusa.