Postres amb tradició
Orelletes de la Conca de Barberà
- Les orelletes són unes postres típiques de la gastronomia catalana que ja apareixen fa més de set segles en el Llibre de Sent Soví, un dels receptaris més antics d'Europa
- El seu origen se situa, concretament, a la comarca del Priorat
- La Sílvia Abril ens descobreix el secret d'aquests dolços a La Recepta Perduda
La recepta de les orelletes, unes postres típiques de la gastronomia catalana, ja va quedar recollida fa més de set segles en el Llibre de Sent Soví, un dels receptaris més antics d'Europa.
El seu origen se situa, concretament, a la comarca del Priorat.
Una de les seves curiositats és que, encara que és típic de diferents zones de Catalunya, també ho és de les Illes Balears i de la Comunitat Valenciana, on es prepara d'una manera diferent.
Sílvia Abril descobreix com les fan a Vilanova de Prades, a la Conca del Barberà, a La Recepta Perduda.
Ingredients | Preparació |
---|---|
|
|