Enlaces accesibilidad
MWC22

Mòbils plegables i càrrega ràpida: tendències que arriben al MWC

Per
La nova generació de dispositius mòbils es presenta al MWC

Les últimes innovacions en dispositius mòbils es presenten al Mobile World Congress 2022. El segon dia del certamen estarà marcat per les novetats en aquest sector, com dispositius més sostenibles, processadors més potents, més seguretat, la millora de la qualitat de les càmeres, bateries que es carreguen en temps rècord i dissenys innovadors.

Els usos del 5G centren bona part del Mobile World Congress | Àlex Cabrera

El MWC torna enguany a la capital catalana amb la participació de les companyies líders del sector, que aprofitaran l'aparador de la fira tecnològica més important del món per a donar a conèixer les seves últimes propostes. El primer dia del congrés van destacar els televisors transparents, un gos guardà artificial i el metavers. Està previst que el congrés generi un impacte de 240 milions d'euros, encara lluny de les xifres prepandèmia.

Carregar la bateria en 9 minuts

Esperar per recarregar el mòbil és cosa del passat. OPPO mostrarà el seu últim avançament: la SuperVOOC Flash Charge, una bateria que recarrega els mòbils a una potència màxima de 240 W. D'aquesta forma, la companyia assegura que és capaç de recarregar al 100% una bateria en temps rècord, en només 9 minuts.

Oppo presentarà al congrés el Oppo Find N, un mòbil plegable. El seu objectiu és solucionar les actuals limitacions d'aquest tipus de dispositus: el plegament central. Es tracta d'un disseny semblant al Fold Z 3 de Samsung. Plegat és un dispositiu estret i compacte, però desplegat arriba a tenir un format tauleta.

Huawei presenta un sistema fotogràfic avançat

Huawei també fa una aposta forma amb el seu nou model P50 Pro, que estrena un disseny en el qual destaquen els seus dos grans mòduls de càmeres posteriors i la seva pantalla OLED. El seu processador és el Snapdragon 888 4G, el processador de bona part de la gamma prèmium del mercat durant el 2021 i un sistema fotogràfic avançat recolzat en tecnologies d'intel·ligència artificial.

El nou mòbil estrella de la companyia xinesa arriba al mercat juntament amb el nou plegable P50 Pocket, que segueix la mateixa estètica.

Càrrega ràpida amb Realme

La companyia presenta els seus nous dispositius. Entre ells, destaca el Realme GT Neo 3, un dispositiu capaç de carregar el 50% de la bateria en solament 5 minuts. Gràcies al sistema de càrrega ràpida de 150 W Ultradart. A més, la companyia assegura que també permetrà augmentar la duració de la bateria.

Realme també presentarà altres dispositius nous, com el GT 2 Pro, la seva Smart TV o la seva estrategia IoT amb auriculars.

La Catedral de Notre Dame amb ulleres de realitat virtual

El cardenal Juan José Omella, Arquebisbe de Barcelona i president de la Conferència Episcopal Espanyola, visita el Mobile World Congress per veure la catedral de Notre Dame graàcies a la tecnologia de les ulleres de realitat virtual.

La demostració, organitzada per Orange, permetrà realitzar un recorregut virtual per les diferents etapes de la catedral francesa. Omella serà rebut per Jean-François Fallacher, conseller delegat d'Orange Espanya en l'estand de la companyia en el Mobile World Congress.