Enlaces accesibilidad
Successos

Presó provisional sense fiança per la parella detinguda a Artesa de Segre

La causa està oberta per homicidi o assassinat, ja que el delicte que es concretarà quan avanci la investigació

El nadó, de 3 mesos, va morir dilluns després d'una parada cardiorespiratòria

  • Els detinguts són un home, de 32 anys, i una noia, de 19, de nacionalitat brasilera

Per
Detenen una parella per la mort del seu nadó a Artesa

El jutge d'instrucció 1 de Balaguer ha ordenat presó provisional comunicada i sense fiança per a la parella detinguda a Artesa de Segre (Noguera) per la mort del seu nadó, de només tres mesos. La parella ha negat al jutjat cap implicació en els fets. Segons els advocats de la defensa, Manel Viola i Andrés Ibañez, tots dos han assegurat que dilluns al matí es van despertar i van trobar el nen mort.

Indicis de criminalitat

L'informe preliminar dels forenses, però, revelaria indicis "contundents" de criminalitat, segons han informat fonts pròximes al cas. De fet, els Mossos d'Esquadra tenen oberta la investigació per assassinat. La parella ha declarat per separat al jutjat d'instrucció 1 de Balaguer.

Els detinguts són un home, de 32 anys, i una noia, de 19, de nacionalitat brasilera. Tots dos han arribat als jutjats de Balaguer a tres quarts de dotze del matí d'aquest divendres i han estat declarant fins a dos quarts de quatre de la tarda. Amb la declaració de tots dos, l'informe preliminar del forense i la documentació aportada fruit de la investigació dels Mossos, el jutge decidirà si estableix alguna mesura cautelar.

Els fets van tenir lloc cap a les set del matí de dilluns. Els Mossos van rebre un avís segons el qual el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) havia hagut d'assistir un nadó en parada càrdio-respiratòria. Malgrat els esforços dels sanitaris per reanimar-lo finalment va morir. Els Mossos van detenir els pares dimarts i han estat a la comissaria fins a aquest divendres que han passat a disposició judicial.