Arròs amb costella ibèrica i carxofa
- A l'últim programa de la temporada, la Sílvia Abril demana ajuda a la Josefa del Prat, per preparar una recepta amb què sorprendrà alguns dels personatges més emblemàtics de la temporada
- Cuinen un arròs del Delta amb costella ibèrica acompanyat de carxofes del Prat
- Recupera totes les receptes de la primera temporada de La Recepta Perduda a RTVE Play Catalunya
Per tancar la temporada, la Sílvia organitza un dinar a casa seva en què posa en pràcticaels trucs i els aprenentatges que li han regalat els cuiners i les cuineres amb què ha coincidital llarg de tots els programes. Prepara un arròs amb costella ibèrica acompanyat de diferents ingredients que ha anat descobrint als territoris on ha estat i convida alguns dels personatges més emblemàtics de la temporada per agrair-los la col·laboració que li han ofert.
Per fer aquest plat demana l'ajuda a la cuinera més totterreny que ha passat per "La recepta perduda", la Josefa. Experta apreparar càterings i grans àpats improvisats, és l'ajudanta perfecta perquè el dinar de la Sílvia surti bé. Mentre cuinen, la Sílvia li va explicant els diferents llocs on ha estat i les persones, productes i llocs que ha conegut. Finalment, quan arriben els comensals, entre riures recorden els moments més emotius i simpàtics de la temporada.
Arròs amb costella ibèrica
Ingredients | Preparació |
---|---|
|
|