Enlaces accesibilidad
Música

La Suu es capbussa de ple en l'essència dels karaokes

  • Suu presenta el seu nou treball discogràfic, 'Karaoke'
  • La cantant barcelonina s'endinsa de ple en el desamor en un disc de 8 cançons

Suu ha donat el tret de sortida de la seva nova gira a 'Punts de vista'

Per
Punts de vista - Suu, la compositora més enllà de l'artista revelació

Els karaokes són a la vegada els temples de la melancolia i de la màxima alegria. Tenen aquell punt decadent disfressat de felicitat desbordada que fa que tots els que hi entrin visquin en una realitat paral·lela. Per unes hores el món s'atura i els assistents canten a ple pulmó per evadir-se de la realitat que els espera a fora. Aquest esperit de karaoke és el que ha recollit la Suu en el seu nou disc, que ha presentat a 'Punts de vista' amb la Tània Sarrias.

La compositora barcelonina és molt més que una artista revelació, és probablement una de les cantants que més ha connectat amb les noves generacions. El seu estil despreocupat, directe i amb un deix melancòlic, han fet de la Suu un dels màxims exponents de la música feta a casa nostra. Amb la seva personalitat inconfusible com a bandera, ara presenta el seu tercer disc, 'Karaoke'.

I ara que ja es pot, la Suu agafa el seu ukulele i fa sonar de nou les seves cançons als festivals de música primaverencs. 'Karaoke' comença a girar el 28 d'abril al Festival Viñarock de Villarrobledo d'Albacete i passarà pel Strenes de Girona l'1 de maig i pel Palau de la Música el 14 , dins del Festival del Mil·lenni. Abans de marxar de gira, ens n'ha deixat un petit fragment interpretant un dels temes en directe.

Al nou disc la cantant catalana torna a apostar pel bilingüisme en les seves composicions, algunes d'elles escrites durant el confinament. L'amor, o més ben dit el desamor, han marcat gran part de les lletres que hi podrem trobar en aquest 'Karaoke'. I una sorpresa, una versió de 'Enamorado de la moda juvenil' que la cantant ha explicat a 'Punts de vista' el motiu d'interpretar-la en aquest disc.

Suu, més enllà de l'artista revelació

En els darrers anys és molt probable que tots hàgim escoltat alguna cançó de la Suu sense saber-ho. I és que la seva música ha sonat per tot arreu. Des de la televisió a les versions de festa major, les composicions de la cantant barcelonina han arribat a tots els públics. En molt poc temps, Suu s'ha convertit en un autèntic fenomen del pop a casa nostra.

Com la majoria d'artistes emergents, la Suu va començar a caminar en el món de la música a través de les xarxes socials. Aquesta va ser la seva porta d'entrada en un mercat complicat, on ella ha trobat un públic molt fidel enamorat de la identitat que la caracteritza. Un estil molt personal que l'acompanya des del principi i del que ja va fer gala el 2020 en la seva primera visita a 'Punts de vista'

Actuació de la cantant Suu a Punts de vista

La carrera de la Suu encara ha de donar moltes voltes, té tot el temps del món per innovar, ben segur que la veurem durant molts anys a sobre dels escenaris.