Enlaces accesibilidad
Música

El 'Ritual' de Dorian, un imprescindible per tots els festivals d'aquest estiu

  • Dorian presenta el seu nou disc, 'Ritual'
  • La banda barcelonina ja té diverses dates tancades de cara a aquest estiu 2022

Tres dels seus components presenten el nou treball discogràfic a 'Punts de vista'

Per
Punts de vista - Dorian presenta 'Ritual', el seu disc més compromès

No hi ha festival de música espanyol que no hagi vibrat amb la música de Dorian. Són una revolució a l'escenari i ja tenim ganes de tornar a escoltar-los sense restriccions. Arranca la nova temporada de festivals i amb ella arriba el nou disc de la banda barcelonina,  'Ritual'.  Tres dels seus integrants, Marc Gili,  Belly Hernández i Lisandro Montes han passat per 'Punts de vista' per presentar el seu nou treball discogràfic al costat de Tània Sarrias.

Tot i que estem davant de la primavera climatològicament més desconcertant dels últims anys, l'olor d'estiu ja s'ensuma. I quan arriba el bon temps, ja se sap: pantalons curts, sandàlies i música a l'aire lliure. Arranca la temporada de festivals per tot el territori i Dorian ja té moltes dates tancades. El BBK Live o el Sonorama els tenen al seu cartell, i ja a la tardor, actuaran el 26 de novembre al Sant Jordi Club de Barcelona.

'Ritual' és un pas clau en la seva carrera on abracen de ple el compromís social en les seves composicions. Ja són gairebé 20 anys als escenaris i Dorian ha volgut rodejar-se en aquesta ocasió de figures emergents del pop nacional com Ana Mena o Suu. El videoclip de 'No dejes que pase el tiempo', la seva cançó amb la cantant malaguenya, ja supera el milió de visualitzacions a Youtube.

Un llançament en exclusiva per RTVE

La banda barcelonina va presentar el seu últim disc 'Ritual' a la sala Bikini dos dies abans del llançament. Ho van fer en exclusiva al costat de Radio 3 i Rtveplay, que van oferir el concert en directe presentat per María Taosa.

La trajectòria de Dorian ha estat molt lligada a aquesta casa que ha seguit la seva trajectòria des dels seus inicis. L'any 2004 va editar el seu àlbum debut, '10.000 metrópolis', amb una gran acollida per part de la crítica i el públic. Des de llavors es van convertir en uns habituals de 'Los conciertos en radio 3'de La 2.

El programa 'Punts de vista' tampoc és la primera vegada que el visiten. L'any 2018, amb motiu de la publicació del seu cançoner il·lustrat, 'Armas para volar', també van fer parada a casa nostra en aquella ocasió sota la batuta de Montse Elias.

Per veure'ls en directe, no patiu, aquest estiu, com sempre, tornarà a ser seu!