Enlaces accesibilidad
L'entrevista

Josep Bou: "M'agradaria sentir-me més recolzat"

  • El regidor del PP diu que també hauria donat els seus vots a Ada Colau per evitar que Maragall fos alcalde
  • Josep Bou: "Colau té una pinzellada ideològica exageradíssima. Beneficia a la seva gent. Fa les coses amb sectarisme"
  • Entrevista al 'Cafè d'idees' | La 2 i Ràdio 4

Per
Cafè d'idees - Josep Bou: "M'agradaria sentir-me més recolzat"

El regidor del PP a l'ajuntament de Barcelona, Josep Bou, ha assegurat que repetiria com a alcaldable del Partit Popular a Barcelona si el partit li fes més costat: "M'agradaria sentir-me més recolzat". En una entrevista al Cafè d'Idees amb Gemma Nierga, Bou ha admès que s'ha endut una "certa decepció", tot i que puntualitza que no és del Partit Popular sinó de la política en general. En aquesta línia, considera que s'ha adonat que la política no té un gran prestigi: "Per sobre de tot, a la política hi ha interessos personals".

Bou ha confessat a l'entrevista que va entrar a la política perquè pensava "que podria servir" i que es podia haver presentat per Ciutadans si li haguessin trucat.

Critica l'espionatge del CNI a l'Ajuntament de Barcelona

Amb relació a l'espionatge del CNI amb Pegasus a Ernest Maragall, Josep Bou veu l'espionatge com una eina que només s'hauria d'usar per prevenir el terrorisme i no per altres objectius: "Si l'estat està en perill, sí que es poden fer servir, però això és democràcia; no han de ficar-hi la mà per res".

"Maragall seria millor alcalde que Colau"

"Valls em va dir que l'alcaldessa acceptaria els seus vots"

Sobre la tarda prèvia a la formació de Govern municipal a Barcelona en què s'estava negociant la nova corporació, Bou assegura que ja li consta que existia un pacte entre els Comuns i Manuel Valls: "No hi havia majories, en Maragall havia guanyat i en Manuel Valls em va dir que l'alcaldessa acceptaria els seus vots".

Sobre les seves preferències com a alcalde, Bou assegura que també hauria donat els seus vots per evitar que Ernest Maragall fos alcalde "només pel procés", tot i que creu que el líder d'ERC a Barcelona seria millor alcalde que Colau: "Ho faria millor que Colau en l'àmbit de mobilitat, social, econòmic. Colau està molt escorada, té massa política i poca gestió".

Creu que Ada Colau no es tornarà a presentar: "Ningú en parla bé"

Josep Bou creu que Ada Colau no tornarà a presentar-se a l'alcaldia de Barcelona: "No sé qui vota a aquesta persona. Hi ha molta gent defraudada i enfadada".

El líder del PP a l'ajuntament de Barcelona acusa Ada Colau de sectarisme i d'afavorir només als seus votants: "Colau té una pinzellada ideològica exageradíssima. Beneficia a la seva gent. Fa les coses amb sectarisme".

"Encara no tinc l'informe del foc al meu cotxe"

Josep Bou ha explicat que setze dies després que es cremés el seu cotxe al carrer, encara no ha rebut l'informe dels fets, que tot apunta que va ser fortuït per una errada mecànica: "Jo no he acusat a ningú, vaig dubtar i segueixo si a vostè l'amenacen i l'endemà el cotxe crema, què pensareu?". Bou lamenta que 3 hores després dels fets, ja hi va haver un comunicat d'un cos policial "quan encara no hi havia cap mena d'informe".

Josep Bou diu que hi ha molta més gent que l'estima que no pas que l'escridassen: "Quan vaig a Vic i algú em diu fatxa, és una minoria".