Enlaces accesibilidad
Accident

Ferrocarrils restableix el servei de trens entre Sant Boi i Molí Nou

Per
El tren de passatgers involucrat a l'accident de Sant Boi continua a la via.
El tren de passatgers involucrat a l'accident de Sant Boi continua a la via.

La circulació de trens de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) s'ha restablert aquest dijous al matí entre les estacions de Sant Boi i Molí Nou a la línia Llobregat- Anoia. Tornen a donar servei els combois després de l'accident entre un tren de mercaderies i un de passatges que va posar fi a la vida del maquinista.

Durant tot el matí d'aquest dimecres han estat treballant a la zona de l'accident ferroviari que va tenir lloc aquest dilluns entre el tren de mercaderies i un de passatgers. El tren de passatgers involucrat a l'accident de Sant Boi continua a la via. Segons l'empresa, estan netejant les vies i les infraestructures.

Un cop retirat, la previsió és que aquest mateix dijous es podrà reprendre la circulació el servei de la línia Llobregat-Anoia al tram entre Sant Boi i Molí Nous. El restabliment del servei requereix un tall de subministrament elèctric durant una hora que es farà durant la nit, fora d'horari comercial.

El xoc de trens que va comportar la mort d'un maquinista, 9 hospitalitzats i 77 ferits més de caràcter lleu. FGC ha anunciat que restablirà totalment el servei a la línia un cop acabi de retirar els dos trens i de revisar la infraestructura.

Segons les previsions de la companyia, les tasques per retirar els dos trens acabaran aquesta nit. Des del moment del sinistre, al tram afectat s'ha ofert un transport alternatiu per carretera amb autobusos.