Enlaces accesibilidad
Teatre

Teràpia emocional amb Àngels Gonyalons i Abel Folk

  • Àngels Gonyalons i Abel Folk tornen a compartir projecte artístic a 'Una teràpia integral'
  • L'espectacle es pot veure a La Villarroel fins al 26 de juny.

Tots dos actors han compartit experiències al programa 'Punts de vista'

Per
Punts de vista - Gonyalons i Folk tornen a coincidir a 'Una teràpia integral'

No és ni molt menys la primera vegada que treballen junts. I és que l'Àngels Gonyalons i l'Abel Folk són un tàndem infal·lible a dalt d'un escenari. Ara és el torn d''Una teràpia integral', que després d'uns mesos de gira per tot el territori, fa parada a la Sala Villarroel de Barcelona fins al 26 de juny. Els dos actors han passat per 'Punts de vista' per presentar aquest espectacle amb Tània Sarrias.

On rau la màgia de fer pa? Una activitat aparentment inofensiva, que pot arribar a fer replantejar moltes coses de les nostres personalitats. 'Una teràpia integral' és la història dels participants d'un curs per aprendre a fer pa, però no és un curs qualsevol... descobriran que hi ha més enllà de la part més visual de la matèria primera dels forners.

Folk es posa en la pell del professor que ensenya a fer pa i l'Àngels interpreta a una dona a qui el seu marit li ha regalat el curs, i fent-lo s'adona de com de poc satisfactòria és la seva vida i el seu matrimoni. La realitat més enllà de la farina. Completen l'elenc dos dels actors que més treballen en els darrers anys a casa nostra, al teatre o a la televisió, l'Andrea Ros i el Roger Coma.

Gonyalons i Folk han explicat al programa 'Punts de vista' com veuen l'oferta teatral a Catalunya, si hi ha vida als escenaris més enllà de la capital. Una de les particularitats d'aquesta obra és que abans d'estrenar-se a Barcelona, ha fet més de 30 bolos per tota Catalunya.

Un duo artístic amb molts anys d'escenaris a les espatlles

Àngels Gonyalons és la "gran dama" dels musicals de Catalunya. Un títol indiscutible que es va guanyar a pols durant els anys 90. 'Mar i cel' és sense dubte la seva obra més recordada, però la quantitat d'espectacles que ha representat és innumerable.

Gonyalons i Abel Folk es tornen a retrobar a 'Una teràpia integral' després d'haver treballat en moltes ocasions. Els dos intèrprets han coincidit als escenaris en més d'un espectacle, i també al cinema. L'any 2020, sota la direcció de Folk, compartien projecte amb 'El crèdit'

Sempre és un plaer tornar a gaudir d'aquest duet de monstres de l'escena, i si és junt, molt millor. Segur que aquesta no serà l'última vegada que coincideixen sobre les taules. Sempre funcionen!