Enlaces accesibilidad
Barceloneta

Llibertat amb cautelars per als tres detinguts per una agressió sexual a la Barceloneta

  • La víctima va denunciar després que ingressés a l'Hospital Clínic amb una intoxicació etílica​
  • Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana han reforçat la presència d’agents als entorns dels locals d’oci nocturn

Per
Sis investigats per una presumpta agressió sexual a la Barceloneta

El jutjat d'instrucció número 18 de Barcelona ha deixat en llibertat amb mesures cautelars els tres detinguts per una agressió sexual a la Barceloneta la nit de dijous a divendres que han passat a disposició judicial. Els Mossos d'Esquadra van fer sis detencions arran d'aquests fets i han deixat tres dels arrestats en llibertat. Els altres tres han comparegut davant del jutge aquest diumenge i, segons ha informat el Tribunal Superior de Justícia de Catalunya, els ha imposat la retirada del passaport, la prohibició de sortida d'Espanya i l'obligació de comparèixer periòdicament als jutjats.

Sis investigats per la presumpta agressió sexual a una noia

La víctima va denunciar els fets aquest dissabte després que divendres ingressés a l'Hospital Clínic amb una intoxicació etílica.

Dijous a la nit

La noia va sortir de festa dijous a la nit, però no va tornar a casa i els seus pares en van denunciar la desaparició. L'endemà va ingressar a l'Hospital Clínic assegurant que podria haver estat sotmesa a algun tipus de submissió química. No va rebre l'alta fins aquest dissabte, quan va acudir a la comissaria per denunciar la presumpta agressió i en va identificar els seus presumptes autors.

Creixen les agressions sexuals a Barcelona

De fet, els Mossos han detectat un augment de les agressions sexuals en zones d'oci nocturn, sobretot en els espais de camí entre les discoteques i el transport públic. Segons les dades del Departament d'Interior, les denúncies per agressió sexual a Barcelona han crescut un 31% durant la primera meitat de l'any, respecte al mateix període del 2019, i les denúncies per abusos sexuals un 11%.

Per frenar-ho, Mossos d’Esquadra i Guàrdia Urbana han reforçat la presència d’agents als entorns dels locals d’oci nocturn. L’objectiu, davant aquest augment, és el de reduir els delictes contra la llibertat sexual i augmentar també la sensació de seguretat als carrers de Barcelona.