Enlaces accesibilidad
El post de la Diada

Marta Vilalta: "No considerem que hi hagi d'haver eleccions"

Per
Cafè d'idees - Marta Vilalta: "No considerem que hi hagi d'haver eleccions"

La portaveu d'Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), Marta Vilalta, descarta un avançament de comicis, en resposta a l'ultimàtum de la presidenta de l'ANC, Dolors Feliu, que va llançar al final de la manifestació de la Diada de l'11-S. Vilalta replica les seves paraules en què demanava "independència o eleccions": insisteix que el Govern ha de treballar per ajudar a la gent. "No considerem que hi hagi d'haver eleccions", ha dit en una entrevista al Cafè d'idees amb Gemma Nierga.

La portaveu republicana demana dirigir les crítiques contra el govern de l'Estat i no contra els "companys de viatge": "A vegades, hi ha qui s'equivoca d'adversari". Es tracta d'unes paraules en la línia del que ja va reiterar durant les seves declaracions d'aquest diumenge al matí, després de l'ofrena floral al monument de Rafael Casanova.

La secretària general d'ERC, lamenta les crítiques "que traspassen uns límits" i falten al respecte. "No és just. Els representats som persones. Hi ha d'haver un mínim de respecte", ha dit.

La representant republicana també ha insistit que l'aposta pel diàleg és una aposta "guanyadora". "No renunciarem a cap via. No renunciarem cap espai", ha afegit.