Enlaces accesibilidad
Vacuna

Els majors de 60 anys i col·lectius de risc ja poden demanar hora per vacunar-se de la quarta dosi

  • Les persones que pertanyen a aquests col·lectius poden sol·licitar tanda a través de La Meva Salut
  • La previsió de Salut és acabar aquesta campanya de vacunació el 30 de novembre

Per
S'obre la vacunació amb quarta dosi a certs col·lectius

Els majors de 60 anys i els col·lectius vulnerables ja comencen a rebre la vacuna de la quarta dosi del vaccí contra la covid-19. De fet, des del 10 d'octubre es pot demanar cita per accedir a aquesta vacunació. El Departament de Salut va anunciar que l'administració seria conjuntament amb la quarta dosi de la covid es posarà també la vacuna de la grip.

Campanya de vacunació

Les persones que pertanyen a aquests col·lectius poden sol·licitar tanda a través de La Meva Salut, a Cita Salut o al centre d'atenció primària (CAP) i està previst que comencin a rebre els vaccins a partir del dia 17 d'octubre aproximadament.

També es protegiran les persones que poden transmetre les malalties a persones d'alt risc, com són cuidadores o convivents. A més, es vacunaran els col·lectius essencials, en aquest cas només de la grip. La previsió de Salut és acabar aquesta campanya de vacunació el 30 de novembre.

La campanya per administrar la quarta dosi i també de la grip va començar el 26 de setembre passat amb els majors de 80 anys, i les persones que viuen en residències.