Enlaces accesibilidad
ACTUALITAT

Resum de notícies a Catalunya del diumenge 30 d'octubre | Agressió mortal al Paral·lel de Barcelona

Per
Façana de la discoteca Brisas al Paral·lel de Barcelona
Façana de la discoteca Brisas al Paral·lel de Barcelona

L'actualitat d'aquest diumenge 30 d'octubre ha estat marcada per l'apunyalament d'un home, de matinada, en una baralla al carrer, a l'Avinguda Paral.lel de Barcelona. Els Mossos interroguen testimonis i busquen l'autor o autors. Ha passat prop de la discoteca Brisas. Els veïns denuncien baralles i l'oci nocturn reclama més seguretat.

L'últim cap de setmana d'octubre, de pont, s'acomiada també amb calor. Ha estat un mes amb temperatures inusualment altes. A les portes de la castanyada, les mànigues curtes es barregen amb les paperines de castanyes. Dies en què molts aprofiten també per visitar els cementiris i així evitar les aglomeracions que s'esperen dimarts dia 1 de novembre.

La nit passada hem dormit una hora més. Però atenció perquè l'inici de l'horari d'hivern, que busca estalviar llum, i els canvis d'estació poden afectar la salut mental fins al punt d'haver d'alterar la medicació. Psicòlegs i psiquiàtres reben més consultes durant la tardor.

ÚLTIMA HORA AVUI A CATALUNYA

RTVE Notícies RTVE Notícies
Minuto Descripción
  • 09:03

    Busquen un home que ha caigut a l'aigua al Port de Barcelona

    Salvament Marítim, Bombers i personal de la instal·lació fan tasques de recerca per mirar de localitzar la persona que a primera hora del matí ha caigut a l'aigua per causes que s'investiguen.

  • 09:48

    Investiguen la mort d'un home al Paral·lel de Barcelona

    La Divisió d'Investigació Criminal de la Regió Metropolitana de Barcelona s'ha fet càrrec de la investigació per aclarir les circumstàncies del fet i esbrinar si hi ha alguna altra persona implicada.

  • 10:26

    Mor un jove ofegat a una platja de Badalona

    Els serveis d’emergències van ser alertats cap a dos quarts de deu la nit i fins a la platja del Coco s'hi van desplaçar diversos equips que no va poder fer res per recuperar les constants vitals del banyista. La policia catalana ha obert una investigació per esclarir els fets.

  • 11:37

    Detingudes 3 persones i intervingudes 413 plantes de marihuana a Vacarisses

    L'amagatall de la plantació estava en el soterrani d'un habitatge.

  • 11:46

    18 persones evacuades arran d'un incendi en un immoble de Salt (Gironès)

    Els Bombers han rescatat 4 persones que s'havien refugiat al balcó del pis a la cuina del qual ha començat el foc. L'edifici, que té 7 plantes i 33 habitatges, s'ha hagut de ventilar però no hi ha hagut conseqüències greus per a les persones.

  • 13:20

    Detenen un home per possessió i difusió de pornografia infantil

    L'arrestat és un veí de Santa Susanna, al Maresme, a qui se li atribueix també un delicte contra la salut pública en la seva vessant de tràfic de drogues i un delicte de defraudació de fluid elèctric per tenir a casa una plantació de marihuana.

  • 16:12

    Denuncien molèsties constants a les discoteques del Paral·lel

    Els veïns expliquen que estan farts del soroll i els incidents que passen a altes hores de la matinada. La discoteca Brisas, davant d'on han apunyalat mortalment un jove la matinada passada, ja hi havia hagut aldarulls el mes d'abril. L'Ajuntament de Barcelona es queixa perquè no té competències per actuar.

  • 16:31

    Investiguen un home per caçar furtivament senglars a Barcelona

    Una patrulla de la Guàrdia Urbana va localitzar el presumpte caçador a dos quarts de dotze de la nit al barri de la Font del Gos després de ser alertada per una veïna. Els agents li van comissar un arc de caça major, fletxes i altres estris i van obrir diligències.

  • 18:01

    Nova agressió amb arma blanca a Barcelona

    La policia investiga una agressió amb arma blanca que ha passat cap a les 3 de la tarda al carrer Vic del barri de Gràcia de Barcelona. La víctima és una dona que ha resultat ferida greui han hagut de traslladar a un centre hospitalari. S'està buscant l'autor de l'agressió, que podria ser la seva parella.

  • 20:03

    Un accident als túnels del Garraf talla la circulació en sentit Barcelona

    Un accident de trànsit a la C-32 aquest diumenge a la tarda ha obligat a tallar completament la circulació en sentit nord, cap a la capital catalana. El sinistre ha passat dins d'un dels túnels del Garraf, a Sitges, i els Bombers de la Generalitat hi han destinat tres dotacions. Segons el Servei Català de Trànsit, el tall de la circulació ha provocat cues quilomètriques

  • 18:42

    Suspesa la recerca d'una persona al Port de Barcelona

    Del visionat de les càmeres del creuer 'MSC Bellissima' es desprèn que la persona que buscaven no és un passatger i que tampoc s'hauria precipitat des del buc.

  • 20:37

    Alliberen una noia retinguda contra la seva voluntat a Barcelona

    La Guàrdia Urbana de Barcelona ha alliberat una noia retinguda contra la seva voluntat en un pis del barri de Porta, al districte de Nou Barris. Va ser rescatada dissabte a la nit i traslladada pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) a l'hospital. S'han obert diligències contra el presumpte autor dels fets per un delicte de detenció il·legal i agressió sexual.