Enlaces accesibilidad
Música

Antonio José: "Abans que acabi l'any puc dir que vindrà una col·laboració molt especial".

  • El cantant cordovès Antonio José està preparant un nou disc que sortirà a la llum el 2023
  • L'intèrpret andalús ha fet un repàs pels seus primers anys de carrera a Eurovisió Junior i ha descartat participar al Benidorm Fest
  • Recupera tot el contingut cultural de 'Punts de vista' a RTVE Play Catalunya

Per

Punts de vista - Antonio José interpreta 'Sin Buscarte'

Els platós de televisió han estat testimonis del naixement i de la consolidació com a artista del cantant andalús Antonio José. Va començar la seva carrera musical quan només tenia deu anys, representant a Espanya a Eurovisió Junior, on va obtenir la segona posició.

Només fa dos mesos que l'intèrpret va acabar la gira del seu últim disc, però ja està preparant un nou projecte musical. A 'Punts de vista', programa disponible a RTVE Play Catalunya, ha assegurat que té moltes ganes de compartir aquest nou àlbum amb el seu públic: "Abans que acabi l'any puc dir que vindrà una col·laboració molt especial".

Tinc moltes ganes d'explicat tot el que vindrà.

Actualment, està participant cada setmana al programa de RTVE 'Dúos increíbles'. On actua amb altres artistes del nivell d'Ana Belén, Miguel Poveda, Ainhoa Arteta, Víctor Manuel, Soledad Giménez, Antonio Carmona, Diego Torres o Carlos Goñi.

L'artista ha valorat especialment els duets que ha compartit amb el cantant Miguel Poveda: "Estic vivint una experiència molt bonica en aquest programa i tot el món està meravellat amb Miguel Poveda. Jo crec que hem congeniat a la perfecció, ens hem deixat portar i hem fet un programa molt bonic".

Tot i estar molt vinculat a aquesta casa i haver participat a Eurovisió Junior el 2005, l'intèrpret andalús ha reconegut que no té al cap participar, de moment, al Benidorm Fest: "Vaig tenir aquesta experiència fa deu anys. La veritat és que la guardo i la recordo amb moltíssima il·lusió, però ara estic immers en altres camins i, la veritat, és que són aquests els que vull materialitzar i acabar d'una vegada per totes".

A 'Punts de vista', ens ha meravellat amb la interpretació d'un dels singles que formarà part del seu nou disc: 'Sin buscarte'. Una cançó d’amor amb un punt més comercial, però que manté l’essència de l’artista cordovès.