Enlaces accesibilidad
Activitats nadalenques

Els festivals de Nadal inunden les capitals catalanes

  • El Festival de la Infància de Barcelona s'inspira en els Jocs Olímpics de Barcelona 1992
  • El Cucalòcum de Lleida ofereix una vintena d'activitats per als més petits

Per
El Festival de la Infància obre portes a Barcelona
El Festival de la Infància obre portes a Barcelona

Els més petits tornen a tenir a ple rendiment i sense restriccions els festivals de Nadal que s'ofereixen a les diferents capitals catalanes. El Festival de la Infància obre les seves portes al recinte firal de Montjuïc en la seva edició número 60. El saló ofereix 40 activitats lúdiques, inspirades en els Jocs Olímpics de Barcelona, i dirigides a infants d'entre 2 i 12 anys.

El Festival de la Infància obre les seves portes a Barcelona

El Cucalòcum, a Lleida

A Ponent, el pavelló 4 de la fira de Lleida acull fins a una vintena d'activitats que fan les delicies dels més petits i que suposen una alternativa per aquests dies. Fer pa, un circuit en bicicleta supervisat per agents de la guàrdia urbana o classes d'escacs són algunes de les que es trobaran aquells que vulguin acostar-se fins a la fira que estarà oberta fins el 4 de gener. Tot plegat, enguany, sense mascaretes, ni distàncies de seguretat.

El Cucalòcum de Lleida obre les seves portes fins el 4 de gener

Màgia i il·lusió al Magatzem Reial de Tarragona

Els més petits també tenen el seu espai a Tarragona. Centenars d'infants han visitat les instal·lacions on l'equip de patges els ha mostrat com preparen i emboliquen els regals en un recorregut que acaba amb l'entrega de cartes a la Bústia Reial.

Per tercer any consecutiu, l’equipament reial s'ha ubicat al Refugi 1 del Moll de Costa i estarà obert fins al 30 de desembre. Els organitzadors preveuen que fins a 9.500 persones passin per aquest espai durant els quatre dies.