Enlaces accesibilidad
Televisió

Macaco presenta el seu nou disc 'Vuélame el corazón' al 'Late Xou amb Marc Giró'

  • Macaco ha engegat la gira per donar a conèixer el seu nou àlbum i fa parada al ‘Late Xou amb Marc Giró’
  • La nova proposta del cantant barceloní té 15 col·laboracions diferents
  • Tots els continguts del programa a RTVE Play Catalunya

Per
Late Xou - Macaco presenta el seu nou disc 'Vuélame el corazón'

Daniel Carbonell, més conegut com a Macaco, tanca el segon ‘Late Xou amb Marc Giró’. El cantant es troba en plena gira per presentar el seu nou disc, ‘Vuélame el corazón’, que compta amb 15 col·laboracions, una per cada cançó. Leiva, Álvaro Soler, Rita Payés, Kevin Johansen i Estopa són alguns dels noms que acompanyen la nova proposta del barceloní.

O todo o nada

A l’hora de posar-se en marxa, Macaco va decidir dues coses: la primera, que l’àlbum parlaria de les relacions amoroses. La segona, que comptaria amb una col·laboració per a cada tema. “O tot o res”, diu Macaco. O feia el disc sol o ben envoltat d’artistes. Tot l’equip li deia: “la que estàs armant”, però Macaco va agafar el telèfon i va començar a reclutar. I això del “tot o res” no només es limita a aquest disc, sinó a la seva vida en general. “Soc bastant, una mica així... o tot o res”, reconeix l’artista.

La gira acaba de començar. Macaco, juntament amb la seva banda, han actuat a Sevilla i Saragossa, i el pròxim 16 de febrer tocarà al Teatre Coliseum de Barcelona. Després, seguiran per Madrid, Mèxic, Colòmbia, Argentina, entre altres. Finalment, a l’abril, tornaran a Espanya per actuar a Burgos i Madrid.

Les vitamines ecològiques de Macaco

Durant l’entrevista amb Marc Giró, han sortit diversos temes: la seva mania amb el perfil, la poca habilitat que té per explicar acudits i la por de volar amb avió. Tot i això, el moment més divertit ha sigut quan ha parlat de les vitamines ecològiques que es pren. “En realitat, quan marxo un mes de viatge, només m’emporto un pantaló, uns calçotets i la resta són pastilles” diu Macaco rient. Un cop acabada l’entrevista, el cantant ha interpretat el tema “Un recuerdo”, que forma part del nou disc.