Enlaces accesibilidad
Cinema

Les 3 estrenes més esperades del cinema europeu

  • Tres estrenes imprescindibles del cinema europeu per veure aquest 2023
  • Descobrim les pel·lícules 'El imperio de la luz', 'El triángulo de la tristeza' i 'Asuntos familiares'
  • Recupera tot el contingut cultural de 'Punts de vista' a RTVE Play Catalunya

Per

Punts de vista - Millors estrenes del cinema europeu

Si a vosaltres també us molesta que tots els meteorits caiguin a Nova York, que els extraterrestres només envaeixin els americans i que el president dels Estats Units sempre acabi salvant el món, no patiu. Agafeu aire, expireu i no us perdeu les millors estrenes del cinema europeu, seleccionades pel programa 'Punts de vista'.

'El imperio de la luz' de Sam Mendes

Viatgem a un cinema antic a la costa sud d'Anglaterra en la dècada de 1980 per endinsar-nos en la nova pel·lícula del director anglès Sam Mendes: 'El imperio de la luz'. Una història d'amor protagonitzada per Olivia Colman i Michael Ward que s'estrenarà als cinemes el 3 de març.

'El triángulo de la tristeza' de Ruben Östlund

Ambientada al món de la moda i dels milionaris, 'El triángulo de la tristeza' del director suec Robert Östlund està nominada als Oscar en les tres categories principals: Millor Pel·lícula, Millor Guió i Millor Direcció. Es tracta d'una comèdia àcida protagonitzada per Harris Dickinson, Charlbi Dean i Woody Harrelson que s'estrenarà als cinemes aquest divendres.

'Asuntos familiares' d'Arnaud Desplechin

Què passaria si dos germans s'han de retrobar després de quasi trenta anys sense parlar-se? Aquesta és la tesi del film 'Asuntos Familiares', dirigit pel director francès Arnaud Desplechin i protagonitzat per Marion Cotillard i Melvin Poupaud. La pel·lícula s'estrenarà el 23 de febrer als cinemes.