Enlaces accesibilidad
"Depredador sexual"

L'acusat d'agressions sexuals a quatre dones en confessa dues davant del jutge

Per
Judici a un home acusat de dues agressions sexuals consumades, dues intentades, lesions i amenaces.
Judici a un home acusat de dues agressions sexuals consumades, dues intentades, lesions i amenaces.

Seguia les víctimes i les agredia sexualment al portal de casa, després de deixar-les inconscients. Aquest dilluns ha començat el judici contra l'acusat per aquests fets, qui ha reconegut dues violacions i ha negat que ho hagi fet més cops. Així, ha negat les acusacions de tres víctimes més. Els Mossos d'Esquadra han qualificat que actuava com un "depredador sexual". La Fiscalia demana per ell 40 anys de presó.

Els fets van passar l'estiu del 2021 a Barcelona i l'Hospitalet de Llobregat. L'acusat ha assegurat que quan va cometre les dues violacions anava begut i drogat. L'home assaltava les noies quan entraven de nit al portal, els tapava la boca perquè no cridessin, les amenaçava de mort i les violava.

5 de juliol, primera agressió

En la primera agressió, la nit del diumenge al dilluns 5 de juliol del 2021, l'home de 26 anys va sortir de festa amb els seus amics per celebrar el seu aniversari, on assegura que va consumir alcohol i drogues. Segons el seu relat, la seva parella es va enfadar amb ell perquè no celebrava l'aniversari amb ella. Quan tornava a casa seva, cap a la mitjanit, es va creuar amb una noia de 20 anys al carrer Llançà, va entrar al portal de casa seva darrere seu, la va abordar, la va agafar i li va tapar la boca perquè no cridés.

Sobre aquesta primera agressió, ho confessa tot. "Vaig entrar amb ella en el portal, li vaig tapar la boca, vam caure a terra, li vaig baixar els pantalons, la vaig penetrar. Després li vaig agafar la bossa, li vaig fer foto, em vaig emportar la seva targeta i després la vaig usar per a una pàgina pornogràfica (...)", ha relatat davant del jutge. "Va ser en el replà. Només li tapava la boca perquè no ens sentissin els veïns". Aquesta targeta va ser clau per a detenir-ho dos mesos després.

11 de setembre, segona agressió

L'altra agressió que ha reconegut va ser poc abans de la mitjanit de l'11 al 12 de setembre del mateix any. També va beure amb els amics i va consumir cocaïna, ha dit. Quan tornava a casa va veure una noia, de 17 anys, entrar al seu portal. La va seguir, li va tapar la boca, la va agafar i amenaçar. "Vaig entrar al portal darrere d'ella i vaig anar darrere per les escales. La vaig amenaçar, crec. No va oposar resistència. La vaig penetrar". Segons ell, la menor "no es va resistir, estava tranquil·la", li va abaixar els pantalons i la va violar.

Però la fiscalia afegeix que va exigir diners a la noia i la va amenaçar de mort si trucava la policia, perquè sabia on vivia.

Nega els altres fets

Els altres tres fets pels quals està acusat no els ha reconegut. La fiscalia assegura que el 9 de juliol, també cap a la mitjanit, va intentar agredir sexualment una dona de 27 anys. El 28 d'agost ho va tornar a intentar amb una altra noia de 19 anys, que va poder demanar auxili i escapar-se. Per últim, l'11 de setembre l'acusat hauria assaltat una altra noia, de 18 anys, en un portal. Amb mètodes similars, la va agafar pel coll, la va amenaçar i la va tirar a terra. La va intentar penetrar-la des de darrere. Però, en cridar auxili ella, va fer fugir l'agressor.

A les preguntes del seu advocat, remarca que aquests dies "anava begut i drogat". Explica que treballa en el centre penitenciari i que vol compensar "l'error" que ha comès: "Aconseguir diners per compensar a les víctimes".

Les cinc dones també han declarat aquest dilluns, a porta tancada i sense contacte visual amb ell.