Enlaces accesibilidad
Festa il·legal

Un miler de persones participen d'una 'rave' a Sarral

  • Els Mossos fan controls als accessos i han detingut dues persones per atemptat a l'autoritat i perillositat pel consum de drogues
  • L'Ajuntament col·loca obstacles per evitar que es continuï afegint gent a la festa però assumeix que durarà tot el cap de setmana

Per
Els Mossos vigilen els accessos del punt on es fa la 'rave'
Els Mossos vigilen els accessos del punt on es fa la 'rave'

Al voltant d'unes mil persones es concentren des de la nit de divendres en una festa 'rave' al municipi tarragoní de Sarral, a la comarca de la Conca de Barberà. La celebració es fa a l'entorn de l'ermita de Sants-Metges on hi ha aparcats multitud de cotxes i caravanes. Es tracta d'un espai de conreus sense cap edificació i el consistori està preocupat per l'efecte que tindrà sobre els cultius.

Els Mossos d'Esquadra han detingut dues persones acusades d'haver agredit un agent en intentar saltar-se un control policial i també per perillositat pel consum de substàncies estupefaents.

Des de divendres a la nit la policia fa controls d'accés a la festa a diverses carreteres, especialment a l'autopista AP-2, on a més s'estan fent proves de drogues i d'alcoholèmia. La intenció és mantenir aquests controls mentre duri la 'rave', que està previst que s'allargui durant tot el cap de setmana. Segons el regidor de Serveis de l'Ajuntament de Sarral, Pau Moreno, calculen que hi ha entre unes 500 i 1.000 persones que provenen d'arreu d'Europa, com ara de França, Itàlia o Bèlgica.

A banda de les dues persones detingudes, els Mossos han confiscat material divers destinat a la festa, especialment equips de música. L'Ajuntament preveu que la festa continuï tot el cap de setmana i que els participants no marxin fins dilluns. Fa uns anys ja hi va haver una celebració similar a Solivella, un altre municipi proper de la mateixa Conca de Barberà.