Enlaces accesibilidad
Televisió

Rocío Carrasco a Marc Giró: "He pogut tornar a viure"

 
  • Rocío Carrasco explica el gir que ha donat la seva vida després de l’emissió de ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva
  • La presentadora està de gira amb el projecte que havia de fer amb la seva mare, ‘Rocío Jurado, el musical
  • Tots els continguts del ‘Late Xou amb Marc Giró’ a RTVE Play Catalunya

Per
Late Xou - 'Rocío Carrasco aterra al 'Late Xou amb Marc Giró'

Dos anys després de l’estrena de ‘Rocío, contar la verdad para seguir viva’, la presentadora visita el ‘Late Xou amb Marc Giró’ per explicar el gir que ha donat la seva vida després de l’emissió de la seva docusèrie. “El primer dia de rodatge el recordo amb moltíssima por. L’única cosa que volia era tapar-me, ficar-me sota el llit i desaparèixer”, reconeix Rocío Carrasco, i afegeix que “va ser una experiència molt dura, però molt positiva”.

La gravació de la docusèrie va ser un projecte que es va portar a terme amb molt de secretisme, ningú de l’equip sabia què anava a fer. La filla de la llegendària Rocío Jurado assegura que, fins i tot, tenien noms en clau. Ella era l’Olivia i el seu home, Fidel Albiac, era Batman.

Rocío Carrasco seu al sofà del 'Late Xou amb Marc Giró'

Rocío Carrasco seu al sofà del 'Late Xou amb Marc Giró'

L’endemà de l’emissió

Ras i curt, Rocío Carrasco diu que després de la docusèrie ha “pogut tornar a viure”. La presentadora reconeix que en els actes públics anava “acollonida, no sabies què et dirien. Si et dirien que ets una mala mare”. Per aquesta raó, diu, va decidir “explicar la veritat. Qui em vulgui creure, que ho faci, i qui no, que no em cregui. Jo no hi puc fer més”. El balanç de tot plegat, assegura Carrasco, és “molt positiu”.

El projecte conjunt entre la mare i la filla, ‘Rocío Jurado, el musical’

“És una il·lusió que teníem”, així defineix Rocío Carrasco l’espectacle que va idear juntament amb la seva mare, ‘Rocío Jurado, el musical’. La proposta, protagonitzada per l’actriu Anabel Peñas en el paper de Carmela, repassa el llegat de Rocío Jurado a través de la mirada d’una jove admiradora. El musical ha passat per Sevilla, amb un gran èxit; La Rioja, se’n va cap a Canàries i podria arribar a Barcelona. Segons Carrasco, aviat podria tenir una data.

Rocío Carrasco reivindica també la figura del seu pare

La presentadora, juntament amb el seu marit, també treballa per produir un documental i una sèrie de ficció sobre la vida del seu pare, el boxejador Pedro Carrasco. Rocío Carrasco assegura que vol “reivindicar la figura del meu pare, però també la història d’ells dos perquè van ser molt grans per separat, però van ser molt grans junts, també”.