Enlaces accesibilidad
Música

Carlos Goñi de Revólver: "'El Anillo de Boda' és una de les millors cançons que he escrit mai"

  • El líder de la banda Revólver, Carlos Goñi, ha presentat el seu últim disc 'Adictos a la Euforia' a 'Punts de vista'
  • El cantant i compositor va ser un dels grans protagonistes del programa 'Dúos Increíbles' de La1
  • Recupera tot el contingut cultural del programa a RTVE Play Catalunya

Por

Punts de vista - Entrevista i actuació de Carlos Goñi, líder de Revólver

És impossible recordar a les mítiques bandes de pop-rock dels 90 sense pensar en 'Revólver'. El grup liderat per Carlos Goñi torna als escenaris amb 'Adictos a la Euforia', un disc que, en la seva setmana de publicació, s'ha convertit en el més venut a Espanya.

El cantant i compositor madrileny ha interpretat a 'Punts de vista', programa disponible a RTVE Play Catalunya, el single 'El Anillo de Boda', una cançó molt especial per l'autor: "Crec que és una de les millors cançons que he escrit mai i estic realment orgullós d'ella".

'Adictos a la Euforia', nou disc de Revólver

El músic ha reconegut que, després de més de trenta anys a la indústria, 'Revólver' mai havia aconseguit ser líder de vendes: "El màxim al qual havia arribat era al segon lloc. És la primera vegada. El que passa és que arribant al dos venia una quantitat de discos molt elevada i avui en dia això ja no passa".

És la primera vegada que som líders de vendes

L'artista ha assegurat que 'Adictos a la Euforia' és l'àlbum que més connecta amb la seva memòria més primària: "És una declaració d'intencions, però d'una forma molt genèrica. Qui no és addicte a l'eufòria, a estar bé, a ser feliç, a estar content i a què tot li vingui bé?".

Carlos Goñi torna després d'un temps de reflexió

Durant la pandèmia, Carlos Goñi va decidir fer un alt en el camí per aïllar-se de la vida pública. "El primer que vaig fer va ser retirar-me de les xarxes socials. Pensava que hi havia massa mala llet i polarització per part de tot el món. (...) Llavors, em vaig adonar que el dia té moltes més hores sense xarxes socials", ha comentat a Tània Sarrias.

El primer que vaig fer va ser retirar-me de les xarxes socials

D'altra banda, va deixar a un costat l'escriptura, tot i que va seguir component melodies. "No volia escriure perquè no volia que es colés res sobre la pandèmia i sobre la por que ens va entrar a tots. (...) Notes va haver-hi un munt i, anys més tard, vaig acabar completant aquestes idees que van sorgir".

Recentment, el músic Enrique Bunbury ha anunciat que es retira dels escenaris. L'artista madrileny no ha volgut oblidar-se d'ell durant l'entrevista a 'Punts de vista': "No és el mateix equivocar-te en una nota de piano que fer-ho cantant. Que el teu instrument no et permeti fer el que vulguis, és un problema molt gran".

Un dels protagonistes de 'Dúos increíbles'

Carlos Goñi va ser un dels principals protagonistes del programa de RTVE 'Dúos Increíbles'. "Si m'ho haguessin ofert tres anys abans hauria dit que no, perquè no m'agradava a mi mateix. No em posava davant d'una càmera ni boig", ha dit.

Si m'ho haguessin ofert tres anys abans hauria dit que no

Tot i això, l'artista ha reconegut que ha estat una experiència molt intensa: "M'ho vaig passar molt bé, però els dos primers programes ho vaig passar molt malament. Després, m'ho vaig passar molt bé. Però ja em van fer fora".