Enlaces accesibilidad
Barcelona

8 ferits lleus per la topada d'un tramvia amb una ambulància

  • El comboi ha descarrilat i hi ha alteracions a la línia T4 del Trambesòs
  • Les persones ferides són 6 dones i dos homes, entre les quals el conductor del tramvia i els dos ocupants de l'ambulància

Per
El xoc entre el tramvia i l'ambulància ha fet destrosses importants | ACN
El xoc entre el tramvia i l'ambulància ha fet destrosses importants | ACN

Un tramvia i una ambulància han xocat aquest dissabte al migdia a la cruïlla entre l'avinguda Diagonal i el carrer de Llacuna, a tocar de les Glòries. El sinistre s'ha produït al voltant d'un quart d'una, just abans de l'estació de Ca l'Aranyó a la línia 4 del Trambesòs.

Accident entre un tramvia i una ambulància

Segons el Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM), la topada ha deixat vuit persones ferides: una de menys greu –evacuada a l'Hospital del Mar- i set de lleus, sis traslladades a centres d'atenció primària i una 'in situ' sense trasllat. Es tracta de sis dones i dos homes, entre els quals hi ha el conductor del Trambesòs i els dos ocupants de l'ambulància.

El comboi ha descarrilat arran del xoc, s'ha tallat la Diagonal en direcció centre de la ciutat/Glòries i la línia T4 ha quedat afectada. Funciona de la parada Estació de Sant Adrià a El Maresme, en tots dos sentits. Per paliar la situació el servei de la T6 s'ha ampliat des de la parada Estació de Sant Adrià a Ciutadella-Vila Olímpica per Gran Via.