Enlaces accesibilidad
Sinistralitat viària

Camarles decreta una setmana de dol oficial per les 3 víctimes mortals de l'accident de trànsit

Per
Efectius dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra treballen al barranc per on ha caigut el vehicle | ACN
Efectius dels Bombers i dels Mossos d'Esquadra treballen al barranc per on ha caigut el vehicle | ACN

Camarles decreta 7 dies de dol per la mort dels 3 joves en un accident de trànsit aquest diumenge a El Perelló. La localitat del Baix Ebre continua commocionada, i al llarg del dilluns s'han succeït diferents mostres de condol a les dues localitats. Les dues poblacions han fet minuts de silenci a les portes dels consistoris per recordar els joves. Tots tres eren jugadors de l'equip de futbol de Camarles. El conductor del vehicle continua en estat greu a l'Hospital de la Vall d'Hebron.

L' accident de trànsit va tenir lloc diumenge a la TV-3022 al Perelló (Baix Ebre). Com a resultat van morir els 3 ocupants del cotxe mentre que una quarta persona, que conduïa el vehicle sinistrat, va resultar ferida crítica. Per causes que s'estan investigant, el cotxe que circulava en sentit Rasquera ha sortit de la via, ha caigut per un barranc i s'ha incendiat.

El cotxe sinistrat ha quedat completament calcinat

El cotxe sinistrat ha quedat completament calcinat

Segons ha informat el Servei Català del Trànsit, el conductor del vehicle, de 19 anys, és el que ha resultat ferit crític i l'han traslladat a l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona.

Commoció a Camarles

El conseller d'Interior s'ha desplaçat fins al lloc de l'accident i ha traslladat el condol a les famílies de les víctimes: "és un impacte brutal per a tot el municipi, els veïns i veïnes i, evidentment, per a les famílies". Joan Ignasi Elena ha explicat que les víctimes anaven a veure un partit de futbol i ha demanat no especular sobre les causes perquè hi ha una invesitgació oberta per aclarir les circumstàncies de l'accident i treure conclusions "d'aquesta tragèdia".

L'alcalde de Camarles ha admès que es tracta "d'un cop duríssim" per a un municipi petit de 3.400 habitants on tots estem emparentats". Ramon Brull coneixia les víctimes des de petites i ha explicat que el consitori decidirà demà quines accions de condol s'organitzen al municipi en memòria dels tres menors que han mort.

Amb aquestes tres víctimes mortals ja són 24 les persones que han perdut la vida en accident de trànsit aquest 2023 a la xarxa viària interurbana de Catalunya.