Enlaces accesibilidad
Osona

S'acaba la festa 'rave' a Muntanyola

  • La festa ha durat tot el cap de setmana i ha concentrat més de 200 persones
  • Els organitzadors ja asseguraven que la festa s'acabaria aquest diumenge al vespre i que ho deixarien tot net

Per
Desenes de persones davant l'escenari de la festa aquest dissabte al vespre | ACN
Desenes de persones davant l'escenari de la festa aquest dissabte al vespre | ACN

La 'rave' de Muntanyola (Osona) s'ha acabat aquest diumenge al vespre. Els Mossos d'Esquadra van retirar el dispositiu diumenge a la nit quan només quedaven una desena de cotxes al terreny. Fonts policials han informat que 12 persones van donar positiu al test de drogues i cinc més superaven els límits d'alcohol permès.

La festa il·legal ha concentrat entre 150 i 200 persones a la zona del Pla del Vilar on hi havia aparcats mig centenar de vehicles. La 'rave' hauria començat divendres i els organitzadors ja asseguraven que la seva intenció era marxar diumenge al vespre.

Tercer dia de 'rave' a Muntanyola

Segons l'alcalde del municipi, Carles Morera, és la primera vegada que tenen constància d'una festa com aquesta al municipi i la principal preocupació que tenen és l'elevat risc d'incendi a la zona: "Ens amoïna que la festa s'estigui celebrant a l'indret més sec del municipi", diu.

Els organitzadors de la 'rave' han assenyalat que la festa té lloc en aquesta àrea perquè no tenen "cap altre lloc" on fer-la.

Fa poques setmanes ja van ser notícia festes similars que es van fer a Sarral, a la Conca de Barberà, i a Torà, a la Segarra.