Enlaces accesibilidad
Sexualitat

Quant de sexe és "massa sexe"?

  • Alessandro i Andrea, protagonistes del nou capítol, han tingut més de 200 parelles sexuals
  • Kari Clewett, de 40 anys, practica l'abstinència sexual

'SexBand', programa presentat per la Terremoto de Alcorcón, a RTVE Play Catalunya

Per

SexBand - Entre poc i massa

Com es mesura la quantitat de sexe que s'hauria de practicar? Què significa molt? Quant és "massa sexe"? Ben segur que quan parles amb els amics acostuma a sortir allò de "tens molt o poc sexe?".

Segons el que contestis se't jutjarà d'una manera o una altra. L'abstinència no està de moda i tenir relacions sovint et pot deixar malament a ulls dels altres. Coneixem la història de tres persones que viuen la sexualitat com s'ha de viure: a la seva manera i sense prejudicis.

Més de 160 parelles sexuals és massa?

La Terremoto de Alcorcón es desplaça fins al barri de Gràcia de Barcelona per trobar-se amb Andrea Montero, actriu i locutora, que es considera una persona molt activa sexualment i "intensa". Explica que fins als 31 anys va estar buscant "l'amor" i en aquesta cerca va trobar moltes parelles sexuals.

Als 31 anys el meu terapeuta em va dir que comptés les meves parelles sexuals

Va arribar a comptar 169 parelles als seus 49 anys i, així i tot, creu que no ha tingut sexe tot el que li hauria agradat. "El desig no em va a menys, sinó a més" confessa a la Terremoto. Fins i tot, explica que el seu últim amant li va dir que volia massa sexe i no podria ser així sempre.

S'acostuma a pensar que el sexe és una necessitat només pels homes, però l'Andrea assegura que per a ella també ho és i li agradaria fer-ho cada dia.

Andrea Montero i La Terremoto de Alcorcón

Andrea Montero i La Terremoto de Alcorcón

Un seductor o un "fucker"?

L'Alessandro di Renzo, de 39 anys, explica que acostuma a jutjar-se molt a si mateix. No em considero un "fucker", però sí un seductor. Ha mantingut relacions amb més de 200 dones i l'atreuen les persones més grans o de la mateixa edat que ell perquè creu que "l'experiència és un grau".

No soy un adicto al sexo

Per a ell, tenir "massa sexe" seria mantenir relacions on t'adones que no tenen "cap sentit". La típica escena de pel·lícula on el noi es desperta i no se'n recorda del que ha passat la nit anterior seria un exemple.

Alessandro di Renzo

Alessandro di Renzo

L'Alessando i l'Andrea van ser parella durant 4 anys. Tots dos creuen que darrere de "la pràctica freqüent de sexe" hi ha motivacions diferents i buits emocionals que moltes persones tracten d'omplir.

A vegades, busquem amor o afecte

L'abstinència: el contrapunt

L'abstinència o continència sexual és la pràctica d'abstenir-se d'alguns o tots els aspectes de l'activitat sexual per raons mèdiques, psicològiques, legals, socials, financeres, filosòfiques, morals o religioses.

Kari Clewett, de 40 anys, s'espantava del contacte físic i sexual quan veia escenes a la televisió. Deia que només veuria un penis i seria el del seu marit, un cop casada. A partir del seu divorci l'any 2017 va entrar de nou en abstinència.

Soy fiel a mis creencias y a como llevar mi sexualidad

Continua creient en esperar fins al matrimoni perquè per a ella, el sexe és molt especial. "Quiero unirme con una persona con la que me sienta segura" declara.

Kari Clewett

Kari Clewett

Per tornar a l'abstinència s'ha censurat de veure algunes sèries o pel·lícules que li desperten sensacions i emocions molt eròtiques.