Enlaces accesibilidad
Garraf

Moren dos germans en un incendi d'habitatge a Vilanova i la Geltrú

  • L'home ha mort a l'immoble mentre que la dona ha patit cremades greus i ha perdut la vida a l'hospital
  • Els Bombers revisen l'edifici per descartar cap tipus d’afectació estructural

Per
El foc s'ha declarat a un habitatge unifamiliar del carrer del Vendrell | Policia local de Vilanova i la Geltrú
El foc s'ha declarat a un habitatge unifamiliar del carrer del Vendrell | Policia local de Vilanova i la Geltrú

Dos germans d'edat avançada, un home i una dona, han mort aquest diumenge després de l'incendi que s'ha declarat a primera hora en una vivenda a Vilanova i la Geltrú, al Garraf. Segons els Bombers de la Generalitat, el foc ha afectat el menjador d'una casa unifamiliar de planta baixa i dues més situada al carrer Vendrell, on s'hi han trobat les dues persones afectades.

L'home, de 77 anys, ja havia mort quan han arribat els serveis d'emergències mentre que la dona, ferida de gravetat, i de 81 anys, ha estat evacuada immediatament pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) fins a la Unitat de Cremats de l'Hospital Vall d'Hebron de Barcelona, on ha mort hores hores després.

Moren dos germans en un incendi d'habitatge a Vilanova

Segons els veïns, el foc s'ha propagat molt ràpidament i hi podria haver tingunt a veure que l'home acumulava a casa molts objectes que recollia del carrer. Era conegut a Vilanova perquè durant anys havia estat vinculat als equips formatius de futbol de la ciutat i d'altres clubs de la comarca.

A l'extinció de l'incendi han treballat dotze dotacions dels Bombers de la Generalitat. Les flames ja estan completament extingides però els Bombers remullen els punts calents i revisen l’estructura de l’edificació per descartar cap tipus d’afectació. Encara no es té coneixement de què ha originat el foc.