Enlaces accesibilidad
Televisió

Toñi Montero sobre els companys que tindrà a 'MasterChef': "Tots em fan por"

 
  • Toñi Moreno concursarà en la pròxima edició de ‘MasterChef Celebrity
  • La periodista i presentadora parla de la seva vida familiar i explica una esbojarrada connexió a Andalucía Directo
  • Tots els continguts del programa a RTVE Play Catalunya

Per
Late Xou - Toñi Moreno està a punt de participar a 'Masterchef Celebrity'

Toñi Moreno ha rebut el ganivet amb el qual Lorena Castell, guanyadora de la darrera edició de ‘MasterChef Celebrity’, va començar a practicar. D’aquesta manera, ha començat l’entrevista de la presentadora i periodista, que ha assegurat que ja ha començat a entrenar per a la seva pròxima participació en el programa de cuina.

Cuinar, no sé si cuinarem gaire, però riurem molt

“La ignorància és molt agosarada”, ha començat Toñi Moreno, “Quan em van trucar de ‘MasterChef’, em van demanar si m’agradava cuinar i si en sabia. Jo, pocavergonya, vaig dir que sí”, ha explicat la presentadora i ha afegit rient “Ara, si pogués tirar enrere, diria que no”. Sobre els seus companys, la periodista ha dit que “Cuinar, no sé si cuinarem gaire, però riurem molt”. També ha confessat que “Tots em fan por” perquè mai saps com pot acabar. “Jo mai hauria imaginat que la Lorena guanyaria, però s’hi va posar i ho va aconseguir”, ha declarat.

Toñi Moreno visita el 'Late Xou amb Marc Giró' abans d'entrar a 'MasterChef Celebrity'

Toñi Moreno parla de la seva pròxima participació a 'MastercChef Celebrity' JOSEP ECHABURU

Trucs de supervivència per a pares i mares

“Jo ja he sortit del túnel. La maternitat és un túnel molt negre”, ha assegurat Toñi Moreno, i ha explicat que ara la seva filla de tres anys ja comença a dir les coses que vol, “i el que no vol, tota l’estona” i ha afegit “això és un pas importantíssim”.

L’entrevista ha donat per esplaiar-se en el tema familiar: la pobra alimentació de la seva filla, l’escola d’anglès (que comparteix amb Joaquín del Betis i l’artista musical Paco Candela) i el truc infal·lible per a tots els pares i mares, la psicologia inversa.

Toñi Moreno ha explicat que la psicòloga Rocío Ramos li va donar el següent consell: “Tu li dones dues opcions, el que no vols, primer, i el que no vols, segon”. D’aquesta manera, ha dit la presentadora, aconsegueixes que esculli l’opció que haguessis triat tu, “clavat”. “Aquest truc m’ha canviat la vida”, ha acabat la periodista.

El llamàntol de la polèmica

Toñi Moreno també ha parlat d’una polèmica connexió que va fer per Andalucía Directo. “Jo la sensibilitat pels animals no la tinc desenvolupada”, ha començat la periodista.

Resulta que un dia va haver d’anar a un aquari per fer una connexió en directe. Quan estaven en antena, un biòleg li anava explicant totes les característiques del llamàntol i que ella “sense pensar-ho” va dir: “Doncs jo no deixo de veure’l amb un Barbadillo fresquet i sobre la taula”. “La centraleta de Canal Sur treia foc per totes les trucades que van rebre dels animalistes demanant el meu cap”, ha dit la presentadora.

L'entrevista ha acabat amb Toñi Moreno i Marc Giró ballant unes sevillanes. D'aquesta manera, una mica de la Feria de abril ha arribat al plató del 'Late Xou'.