Enlaces accesibilidad
Eleccions generals 2023

Totes les mirades posades en el cara a cara entre Sánchez i Feijóo

  • Puigdemont i la necessitat de reformació de la taula de diàleg, dos dels altres temes que han centrat aquest quart dia de campanya
  • Més informació de la campanya electoral de les eleccions generals al web de RTVE Eleccions 23J

Per
Eleccions Generals 2023 | Segueix la informació en directe de la campanya electoral del 23J
Eleccions Generals 2023 | Segueix la informació en directe de la campanya electoral del 23J

Quart dia de campanya electoral amb actes arreu del territori i totes les mirades posades en l'únic cara a cara televisat entre Sánchez i Feijóo. A banda, la taula de diàleg ha tornat a centrar el debat polític.

El PSC creu que Feijóo "vol amagar" el seu projecte i l'acusen de ser presoner de Vox. Aina Vidal (Sumar - ECP) acusa tant al líder del PP com a Sánchez d'"enganyar" per defensar el bipartidisme. Una idea que també ha desfasat aquesta tarda Vox i asseguren que “el cara a cara d'avui evidencia que els uns i els altres estan molt allunyats de la realitat del carrer, perquè Espanya ja no està instal·lada en aquest bipartidisme”.

Junts alerta que el PSOE i el PP "són dues cares de la mateixa moneda" respecte de Catalunya. Al Matí, la seva candidata, Miriam Nogueras, vaticina que serà "una batalla de galls" contra Catalunya. El candidat del PPC també s'ha pronunciat i l'ha titllat d'"asimètric" i sosté que se celebra entre el president "que marxa" i el "futur president" i ha reclamat a Sánchez facilitat el govern al PP si és la llista més votada i, així, evitar dependre de Vox.

Gairebé tots els partits s'han pronunciat sobre aquest debat que protagonitzen els candidats del PSOE i el del PP a les eleccions generals a excepció d'ERC, que ha celebrat l'acte central del dia a Tarragona liderat per Aragonès. Aragonès s'ha centrat a exigir al govern espanyol l'execució d'inversions. Mentrestant el candidat, Gabriel Rufián, i el president d'ERC, Oriol Junqueras, han participat en un acte de Bildu al País Basc, juntament amb Ornaldo Otegui.

Montañola (PDeCAT) ha proposat portar un nou pacte fiscal per Catalunya a la taula de diàleg. Al matí, la CUP, per la seva banda, creu que al cara a cara es veurà que hi ha "una idea de la unitat d'Espanya que va des del PSOE fins a Vox".

Campanya de les generals a Catalunya: 10 de juliol de 2023

RTVE Notícies RTVE Notícies
Minuto Descripción
  • 21:51

    Garriga diu que denunciarà els "pallassos" que han protestat durant una visita de Vox a Girona. 

     

     

    En un acte amb molta presència policial (uns 13 furgons dels Mossos d'Esquadra i un helicòpter) a Salt (Girona), el secretari General de Vox, Ignacio Garriga, ha titllat de "pallassos" un grup de 30 persones que es manifestaven mentre es desenvolupava l'atenció als mitjans que feia VOX a 20 metres de la localitat. El grup de persones han respost a la crida dels CDR  per manifestar-se davant la paradeta que havia col·locat el partit. Així mateix, ha demanat que la policia els identifiqui, que els expulsin i que els enviïn "de pet als seus països d'origen". 

    Sobre el cara a cara Feijóo i Sánchez, Garriga ha titllat els candidats de PSOE i PSC d'estar lluny de la realitat dels ciutadans: "El cara a cara d'avui evidencia que els uns i els altres estan molt allunyats de la realitat del carrer, perquè Espanya ja no està instal·lada en aquest bipartidisme".

  • 21:45

    Junts alerta que Pedro Sánchez és "un llop amb pell de corder".

     

     

    Poques hores abans del cara a cara entre Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo, Junts per Catalunya ha alertat que el PSOE i el PP "són dues cares de la mateixa moneda" respecte de Catalunya. Així ho ha assegurat la candidata a les eleccions espanyoles del 23-J, Míriam Nogueras, que ha reivindicat la seva candidatura com l'única que "plantarà cara" a Madrid.

  • 20:35

    Els socialistes acusen Feijóo d'amagar el seu projecte i l'acusen de ser presoner de Vox. 

     

     

    La candidata del PSC, Meritxell Batet, ha assegurat que el popular Alberto Núñez Feijóo "vol amagar" el seu projecte. La candidata socialista ha afegit que en el debat cara a cara aquesta nit es veuran "dos models contrastats: un d'Espanya oberta, amb un projecte de futur il·lusionant, ple de llum i esperança. I en contra model del passat fosc de falta d'idees que és la fi. Aquest model no el volem". 

    Per la seva banda, el secretari general del PSC, Salvador Illa, crida a concentrar el vot en el PSC sense intermediaris per fer Pedro Sánchez president: "Necessitarem arribar a acords perquè amb els que van dient que s'ha de posar preu i els que diuen que s'ha de bloquejar...jo el dic: 'Bloquegem els que volen bloquejar no votant-los, i concentrar el vot en la papereta dels socialistes". 

  • 20:20

    Aina Vidal fa una crida a votar als comuns per passar per davant de Vox. 

     

     

    La candidata de Sumar-En Comú Podem a les eleccions espanyoles del 23J, Aina Vidal, ha fet una crida a votar els comuns, quedar en tercera posició i d'aquesta manera garantir que el PP no pugui governar amb la ultradreta. Vidal acusa Feijóo i Sánchez d'"enganyar a la majoria fer creure que el bipartidisme ha tornat" i defensa que aquestes eleccions "no aniran d'ells dos: "Feijóo no governarà sol i Sánchez tampoc".


    Poques hores abans del debat, Vidal creu que el líder i candidat del PP "no s'atreveix a fer més debats", però que "hi ha una cosa que sí que li fa por i aquesta cosa es diu Yolanda Díaz". 

     

  • 20:00

    Aragonès exigeix al govern espanyol l'execució d'inversions. 

    El president de la Generalitat ha liderat aquesta tarda l'acte central del dia d'ERC a Tarragona. "Exigim al govern espanyol que digui quin és el grau d'execució d'inversions el 2022  a Catalunya. Nosaltres ja ho hem explicat el nostre compromís i l'Estat espanyol ho ha de fer", ha clamat Aragonès en referència a les dades d'execució que tradicionalment es publiquen al mes de maig i enguany encara no ho han fet. 

     

    Al País Basc, el president d'ERC, Oriol Junqueras, i el candidat d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, han participat en un míting amb Bildu. Els republicans busquen mantenir els escons suficients per condicionar al PSOE, a qui acusen, de preferir la dreta. 

  • 19:35

    La taula de diàleg centra el debat polític mirant de reüll el debat cara a cara Sánchez-Feijóo. 

     

     

    Els partits polítics han superat ja el primer cap de setmana de campanya electoral i avui totes les mirades estan posades en l'únic cara a cara televisat entre els candidats de PSOE i PP el 23J a Atresmedia. Tot indica que Sánchez atacarà pels pactes de govern amb VOX i Feijóo pels acords parlamentaris amb Bildu. A banda la taula de diàleg ha tornat a centrar el debat polític.

     
  • 19:25

    Montañola (PDeCAT) proposar portar un nou pacte fiscal per Catalunya a la taula de diàleg.

     

     

    El cap de llista per Barcelona del PDeCAT també defensa portar l'ampliació de l'aeroport del Prat i Rodalies a la mesa de negociació. Montañola insisteix a dir que cal parlar de "totes les mesures que millorin la vida dels ciutadans", per exemple qüestions "realistes" com l'economia, les infraestructures o l'escola catalana. Tot i això, ha advertit que ja hi ha altres espais per tractar aquests assumptes com la comissió bilateral Generalitat - Estat.

  • 19:05

    Martín Blanco (PP) reclama a Sánchez que afavoreixi que governi la llista més votada. 

     

     

    El cap de llista del PPC a les eleccions espanyoles per Barcelona, Nacho Martín Blanco, ha instat el número 1 del PSOE, Pedro Sánchez, a donar suport als "populars" si guanyen les eleccions perquè puguin governar i descartar dependre de Vox. 

    Així ho ha dit en un acte a Sant Martí de Provençals de Barcelona, on ha parlat també entre altres coses, sobre el debat cara a cara d'aquesta nit, Martín Blanco el titlla d'"asimètric" i sosté que se celebra entre el president "que marxa" i el "futur president". Creu que Sánchez farà d'"aspirant", mentre que es veurà un Feijóo "tranquil i pragmàtic".

     

     
  • 18:00

    AGENDA | Esquerra Republicana de Catalunya celebrarà l'acte central del dia a Tarragona. 

     

     

    A les 18 hores hi intervindrà el president de la Generalitat, Pere Aragonès, la vicesecretaria general republicana de Feminismes i LGTBI, Raquel Sans, i els candidats a les eleccions generals del 2023 per Tarragona. 
     

  • 17:27

    AGENDA | El secretari General de Vox, Ignacio Garriga, atendrà als mitjans des de Girona les 20 hores. 

  • 17:17

    AGENDA | Sumar fa campanya a Rubí. 

     

    La cap de llista de Sumar-En Comú Podem al Congrés per Barcelona, Aina Vidal, participa en un acte en Rubí a les 19 hores, juntament amb la coordinadora de Podem Catalunya, Conchi Abellán.

  • 17:07

    AGENDA | Junts per Catalunya es trasllada a Tortosa per celebrar el míting eletoral de la tarda. 

     

    La cap de llista de Junts al Congrés per Barcelona, Miriam Nogueras, amb el candidat per Tarragona, Josep Maria Cruset, faran una passejada per la ciutat a partir de les 18 hores.

  • 17:05

    AGENDA | El PSC fa campanya a Canovelles. 

     

     

    La cap de llista del PSC al Congrés per Barcelona, Meritxell Batet, i el primer secretari del partit, Salvador Illa, intervenen en un acte electoral a l'Auditori Can Palots a les 19 hores.

  • 16:55

    AGENDA | Esquerra Republicana de Catalunya celebrarà l'acte central del dia a Tarragona. 

     

     

    A les 18 hores hi intervindrà el president de la Generalitat, Pere Aragonès, la vicesecretaria general republicana de Feminismes i LGTBI, Raquel Sans, i els candidats a les eleccions generals del 2023 per Tarragona. El candidat per Barcelona, Gabriel Rufíán, i el líder republicà, Oriol Junqueras, celebraran un acte de campanya al País Basc, a Durango, juntament amb Arnaldo Otegi.

  • 16:40

    AGENDA | El cap de llista del PP al Congrés per Barcelona, Nacho Martín Blanco, i el líder municipal del PP a Barcelona, Daniel Sirera, faran campanya aquesta tarda al districte barcelonès de Sant Martí.

  • 16:30

    AGENDA | El PDeCAT-Espai CiU farà una roda de premsa electoral des del Club Natació Barcelona a les 18 hores. 

     

     

    Aquest matí el PDeCAT donava per acabat el 'procés' i ha demanat també passar pàgina de Carles Puigdemont. 

  • 16:12

    Quart dia de campanya amb temes com la taula de diàleg o la regressió del litoral sobre la taula

     

     

    Els partits que concorren des de Catalunya a les eleccions generals debaten sobre el paper de Puigdemont i si cal reformular la taula de diàleg. Les formacions també han plantejat propostes sobre regressió del litoral i habitatge.

  • 16:11

    A més del foc creuat sobre l'estratègia en l'eix nacional, les formacions també han plantejat en aquest quart dia de campanya propostes sobre regressió del litoral i l'habitatge.

  • 16:00

    El paper de Puigdemont i si cal reformular la taula de diàleg marquen aquest dilluns la campanya. 

     
  • 14:43

    Correus assegura haver adoptat "totes les mesures necessàries" i ofereix reexpedir les paperetes a una altra adreça

     

     

    Correus ha assegurat aquest dilluns que ha pres "totes les mesures organitzatives necessàries" per al "correcte desenvolupament" del vot per correu en les pròximes eleccions generals del 23 de juliol. Els sindicats s'han queixat els darrers dies i denunciaven falta de mitjans per a atendre els dos milions de peticions registrades.

    També ha recordat als electors que hi ha flexibilitat d'horaris en les seves oficines i que és possible rebre les paperetes en una altra adreça diferent de la que s'havia sol·licitat. 

     
  • 14:25

    Cal reformular la taula de diàleg? Els partits ho porten a debat

     

     

    Referèndum, sí, però a l'horitzó. Pel que aposta Sumar és per ampliar l'ordre del dia de la taula de diàleg. Un nou pacte territorial, diuen, que s'hauria de sotmetre a votació. Cop de porta d'esquerra i del PDECat-Espai CIU a aquestes propostes. Els últims aposten per posar també sobre la taula de negociació el pacte fiscal. La candidata socialista treu pit del diàleg amb Catalunya i demana una legislatura més per consolidar-lo i alerta que amb un govern de Feijóo s'accentuaria de nou la divisió territorial.

  • 14:07

    El cara a cara entre Sánchez i Feijóo protagonitza la jornada

     

    Quart dia de campanya electoral amb actes arreu del territori i totes les mirades posades en l'únic cara a cara televisat entre Sánchez i Feijóo. A banda, la taula de diàleg ha tornat a centrar el debat polític.

  • 13:23

    Nacho Martín Blanco (PP) creu que el cara a cara entre Feijóo i Sánchez és decisiu i demana a Batet fer-ne un

     

     

    Nacho Martín Blanco ha parlat del cara a cara entre Sánchez i Feijóo en una atenció als mitjans. Creu que aquest serà decisiu i espera que Feijóo sigui propositiu, seré i respectuós. El cap de llista del PPC a les eleccions espanyoles per Barcelona, ha reclamat a la número 1 dels socialistes, Meritxell Batet, fer un 'cara a cara'. Segons el popular, un mitjà de comunicació ja els havia fet la proposta però Batet l'hauria rebutjat. 

     

    En l'àmbit municipal, el PP proposa crear un museu en memòria de les víctimes de l'holocaust. Daniel Sirera ha dit que no regalarà el suport a PSC i comuns a la diputació com ho van fer a l'ajuntament.

     

    Blanco ha criticat que la número 1 dels comuns, Aina Vidal, hagi assegurat a la roda de premsa organitzada per l'ACN que el referèndum és "més a prop" amb Yolanda Díaz com a presidenta. "És esgotador; la societat vol passar pàgina del referèndum, és un debat del passat", ha assenyalat en declaracions als mitjans a Barcelona. 

  • 13:12

    Batet lamenta que només es faci un cara a cara per confrontar propostes

     

     

    La candidata del PSC al Congrés per Barcelona, Meritxell Batet, lamenta que aquest sigui l'únic cara a cara que protagonitzaran Sánchez i Feijóo per confrontar propostes. Per Batet, el líder dels populars mostra falta de valentia per no participar en altres espais de debat. Creu que respon a "manca de projecte polític o de solvència". 

    D'altra banda, Batet ha assegurat que l'aposta pel diàleg continuarà sent la "via de treball" de Sánchez.

  • 12:49

    La CUP creu que al cara a cara es veurà que hi ha "una idea de la unitat d'Espanya que va des del PSOE fins a Vox"

     

     

    El cap de llista de la CUP per Barcelona a les eleccions del 23-J, Albert Botran, ha assegurat que en el cara a cara entre el president espanyol, Pedro Sánchez i el cap de l'oposició, Alberto Núñez Feijóo, quedarà palès que "hi ha una idea de la unitat d'Espanya que va des del PSOE fins a Vox". El líder anticapitalista, que ha puntualitzat que mirarà el debat, ha lamentat que aquest concepte d'unitat sigui "sagrat" i "no es pugui ni preguntar encara que la societat catalana majoritàriament vol decidir".

     

    D'altra banda, ha replicat la proposta de Sumar de reactivar la taula de diàleg i que la ciutadania catalana voti els acords el 2024 tot recordant que si la negociació deixa fora l'autodeterminació i l'amnistia "no va a l'arrel" del conflicte polític a Catalunya.

  • 12:19

    Nogueras vaticina que el cara a cara entre Sánchez i Feijóo serà "una batalla de galls" contra Catalunya

     

     

    Míriam Nogueras no n'espera gaire del cara a cara entre Pedro Sánchez i Alberto Núñez Feijóo que tindrà lloc aquest dilluns a la nit. Així ho ha admès la candidata de Junts per Catalunya a les eleccions del 23-J, en una roda de premsa a Deltebre, des d'on ha vaticinat que serà "una batalla de galls qui ha frenat més, qui ha bloquejat més Catalunya". En aquest context, Nogueras ha defensat que "els únics a poder desbloquejar la situació som nosaltres". Aprofitant la ubicació triada, per a denunciar la inacció de l'Estat contra la regressió d'aquest espai de la biosfera, ha reblat: "El Delta és un dels grans exemples de per què és necessària la independència".

  • 11:55

    ERC no té "cap dubte" que Sánchez ajudarà a investir Feijóo "si convé"

     

     

    ERC ha demanat "valentia" al president espanyol i candidat del PSOE, Pedro Sánchez, pel cara a cara d'aquest dilluns a la nit amb el cap de llista estatal del PP, Alberto Núñez Feijóo. Durant la roda de premsa a Gràcia, la número dos d'ERC a la llista del Congrés pel 23-J, Teresa Jordà, també ha lamentat que el bipartidisme espanyol "sempre es posi d'acord". En aquest sentit, la candidata republicana ha subratllat que no té "cap dubte" que Sánchez ajudarà a investir Feijóo "si convé". Encara sobre el cara a cara, Jordà ha remarcat que ERC va "arrossegar" el PSOE a la taula de diàleg, on es va reconèixer que hi havia un conflicte polític: "És obvi que això ha portat molt desgast a Sánchez", ha opinat.

     

    Jordà ha replicat a la cap de llista de Sumar-En Comú Podem, Aina Vidal, que la taula de diàleg és per abordar el conflicte polític i prou. Ha afirmat que la gestió del Prat, Rodalies, el català i un nou finançament no són temes a tractar en aquesta negociació. 

  • 11:32

    Els Comuns proposen portar la gestió del Prat, Rodalies, el català i un nou finançament a la taula de diàleg

     

     

    Els Comuns defensen que la taula de diàleg hauria d’anar més enllà de les relacions entre Espanya i Catalunya i s’hauria de parlar de finançament, Rodalies, el català i la gestió de l’aeroport. En una roda de premsa a l'ACN han demanat que la Generalitat sigui més ambiciosa respecte a la taula de diàleg i que el referèndum no sigui una arma de bloqueig d’altres qüestions importants.

     

    La cap de llista de Sumar-En Comú Podem al Congrés, Aina Vidal, opina sobre el cara a cara d'aquesta nit entre Sánchez i Feijóo. "Un cara a cara que a moltes no ens representa. Trist i penós”. Sobre Feijoo diu que és un “trist candidat presidenciable que es nega a debatre” que “difon fake news” i no ens ha explicat les seves propostes més enllà de derogar tots els avenços. Espera que Sánchez “se'n surti al debat”. 

     

    Respecte a un govern de dretes diu: “No m’estranya que tant a Catalunya com a Espanya la majoria de la gent tingui por d’un govern PP-VOX. Jo també li tinc por”. Demostra que fa més por Abascal, que Yolanda Díaz, “seria bo que s’ho apuntessin bé alguns partits”.

  • 11:30

    Montañola demana deixar la "política infantiloide" de l'independentisme

     

     

    El cap de llista d'Espai CiU-PDeCAT, Roger Montañola, ha reivindicat el model de negociació del Partit Nacionalista Basc (PNB) en contraposició amb "la política infantiloide" dels partits independentistes al Congrés. "Mentre nosaltres fem grans proclames, els bascs negocien", ha expressat en una roda de premsa a l'agència EFE.

     

    Segons el postconvergent, els bascs "tenen cada dia més autogovern" i, en canvi, a Catalunya "els resultats del Procés són zero". "La llengua ha empitjorat, no tenim autogovern i el sistema de finançament està estancat", ha argumentat. D'altra banda, el cap de llista per Barcelona ha dit que aspiren a aconseguir "com a mínim" el mateix nombre de diputats que el PDeCAT té actualment a Madrid, quatre.

  • 11:21

    Sánchez i Feijóo s'enfronten al vespre en l'únic cara a cara de la campanya del 23-J

     

     

    El president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i el líder del PP, Alberto Núñez Feijóo, encaren les últimes 24 hores prèvies a l'únic cara a cara que hi haurà en la campanya electoral del 23-J. Serà a les 22 h a Atresmedia. El debat pot ser determinant en la lluita entre els dos principals partits, que es disputen l'electorat de centre per decantar la balança entre el bloc progressista o el de dretes. Les aliances postelectorals seran un dels principals cavalls de batalla. Sánchez incidirà en el "retrocés" que pot implicar un govern PP-Vox mentre que Feijóo carregarà contra la "submissió" del PSOE a l'independentisme.

  • 11:00

    Amnistia Internacional compromet els candidats del 23-J amb els drets humans a través de la intel·ligència artificial

     

     

    Amnistia Internacional (AI) compromet els candidats del 23-J amb els drets humans a través de la intel·ligència artificial. En un vídeo difós per l'entitat hi apareixen les figures de Pedro Sánchez, Alberto Nuñez Feijoo, Yolanda Díaz i Santiago Abascal fent declaracions de forma "clara" en defensa dels drets humans, unes declaracions que no són reals, però que l'entitat simula amb imatge i veu mitjançant l'ús de la intel·ligència artificial.

    En aquest vídeo d'AI, Sánchez anuncia una investigació de la massacre de Melilla, Feijóo reclama que es reformi la llei mordassa, Díaz es compromet a no oblidar l'accés universal a la sanitat i Abascal aposta per lluitar contra la violència de gènere.

  • 10:20

    AGENDA | Atenció als mitjans del PP a les 12:00 h

     

     

    El cap de llista al Congrés per Barcelona, Nacho Martín Blanco, i el president dels populars a l'Ajuntament de Barcelona, Daniel Sirera, atenen als mitjans per presentar les propostes del partit en matèria de cultura. 

  • 10:14

    AGENDA | Atenció als mitjans del PSC a les 12:00 h a Cardona

     

     

    La cap de llista del PSC al Congrés per Barcelona, Meritxell Batet, atén als mitjans des del Parc Cultural Muntanya de Sal de Cardona a les 12 hores.

  • 10:07

    AGENDA | Roda de premsa de la CUP a les 11:00 h

     

     

    El cap de llista de la CUP al Congrés per Barcelona, Albert Botran, ofereix una roda de premsa a Barcelona a les 11 hores.

  • 10:10

    AGENDA | Roda de premsa de Junts a Deltebre a les 11:30 h

     

     

    La cap de llista de Junts al Congrés per Barcelona, Miriam Nogueras, ofereix una roda de premsa des de Deltebre (Tarragona) sobre l'impacte del canvi climàtic al Delta de l'Ebre. 

  • 10:04

    AGENDA | Roda de premsa de Sumar-En Comú Podem a les 10:30 h

     

     

    La cap de llista de Sumar-En Comú Podem al Congrés, Aina Vidal, ofereix una roda de premsa organitzada per l'Agència Catalana de Notícies. 

  • 10:02

    AGENDA | Acte electoral d'ERC a les 10:30 h

     

     

    Acte electoral d'ERC a Barcelona sobre habitatge i drets socials amb Teresa Jordà, Pilar Vallugera i Maria Dantas.

  • 10:00

    AGENDA | El PDeCAT intervé en un cicle de rodes de premsa d'EFE a les 10:00 h

     

     

    El cap de llista del PDeCAT per Barcelona, Roger Montañola, intervé en el cicle de rodes de premsa que organitza EFE amb motiu de les eleccions generals. 

  • 9:20

    BLOC DE CAMPANYA | El tema de l'habitatge centra bona part del tercer dia de campanya electoral

     

     

    La candidata de Sumar-En Comú Podem a les eleccions espanyoles Aina Vidal ha promès aquest diumenge que si aconsegueixen reeditar un govern amb el PSOE a l'Estat "hi haurà un ministeri d'habitatge". Montañola (PDeCAT) per la seva banda, ha indicat que volen derogar la Llei d'Habitatge aprovada el passat mes de març. "Explicar-li al ciutadà que limitaran el lloguer i que el controlaran, sona molt bé, però l'economia va per una altra banda", ha assegurat.

    Els possibles pactes, Catalunya i els drets socials també han sigut importants.

  • 09:15

    Eleccions generals 2023 | Entrevista als candidats.

     

     

    En Toni Marín entrevista al Cafè d'idees de Ràdio 4 el candidat de Vox per Barcelona el 23J, Juan José Aizcorbe. 

     
  • 9:00

    Bon dia! Segueix aquí l'actualitat de la campanya de les generals del 23 de juliol del dissabte 8 de juliol de 2023.

     

    Aquí pots consultar els titulars més destacats d'ahir.