Enlaces accesibilidad
Literatura

Com serà la 41a edició de la Setmana del Llibre en català?

  • Tindrà lloc del 8 al 17 de setembre al Moll de la Fusta de Barcelona
  • L'escriptora Mercè Ibarz rebrà el 27è Premi Trajectòria i el músic Roger Mas, el Premi Difusió 2023

Per
La Setmana del Llibre en Català del 2022
La Setmana del Llibre en Català del 2022 | ACN

La Setmana del Llibre en català es consolida amb la complicitat d’editorials de tot el territori en la seva 41 edició. Del 8 al 17 de setembre, el Moll de Fusta de Barcelona tornarà a acollir aquest espai de trobada entre lectors, editors i llibreters, que enguany comptarà amb 287 expositors, una xifra rècord, i més de 300 activitats. L’escriptora Mercè Ibarz rebrà el 27è Premi Trajectòria i el músic Roger Mas, el Premi Difusió 2023.

Presentació de la 41a edició de la Setmana del Llibre en català | Montse Soto

Consolidar el públic més jove

Aquesta edició vol apostar encara més per activitats pensades especialment pel públic més jove. L’espai infantil i familiar tindrà un centre d’interès propi: ‘El riure’, dirigit als menors de 12 anys. Després de l’èxit de l’edició anterior, ‘Passaport de recomanacions’ repetirà un any més, permetent que els més petits facin un recorregut per les casetes de llibres infantils i juvenils.

Màxima ocupació del Moll de la Fusta

Enguany el festival ocuparà 7.000 metres quadrats, el màxim de capacitat del Moll de la Fusta. A més dels 287 mòduls d’expositors recollits en 87 casetes, hi haurà tres escenaris per a públic jove i adult, dos espais de lectura, una zona de bar amb tres foodtrucks i una caravana de vins DO Catalunya. L’any passat, la Setmana del Llibre en català va tenir un increment de visitants de l'11% i l’objectiu és que en l’edició d’enguany aquesta xifra continuï creixent. L’esdeveniment compta amb un pressupost total que voreja més del mig milió d’euros.