Enlaces accesibilidad
Infraestructures

Les obres del corredor mediterrani provoquen talls a la R4 i R8 de Rodalies

  • Fins el 13 d'agost no circulen els trens de la R4 entre Castellbisbal i Sant Sadurní d'Anoia
  • Renfe ha habilitat un servei de bus entre les estacions afectades

Per
Estació de Castellbisbal amb cartells indicant les alternatives de transport
Estació de Castellbisbal amb cartells indicant les alternatives de transport | RTVE CATALUNYA

Les obres del corredor mediterrani provoquen diversos talls en les línies de R4 i R8 de Rodalies des d'aquest dilluns i fins el 17 d'agost. Entre el 31 de juliol i el 13 d’agost no circularan trens entre Castellbisbal i Sant Sadurní d’Anoia i entre el 13 i el 17 d’agost el tall s’allargarà fins a Molins de Rei. Renfe ha habilitat un servei de bus alternatiu per cobrir el trajecte entre les estacions afectades.

Primer dia de talls a la R4 per les obres del corredor mediterrani | Climent Sabater

La R8 també patirà afectacions en la circulació viària. Del 14 al 17 d'agost, estarà sense servei el tram entre les estacions de Martorell Central i Rubí - Can Vallhonrat. En aquest cas també s'habilitarà un servei especial d'autobus.

Resignació i malestar entre els usuaris

Un equip d’informadors desplegat a les andanes i a l’exterior de l’estació informa els usuaris dirigint-los als autobusos en funció de la seva destinació, ja que n’hi havia de directes a Sant Sadurní d’Anoia i d’altres amb parades a Gelida i Martorell. En general, els viatgers s’han mostrat comprensius amb les afectacions perquè estan causades per les obres del corredor mediterrani. Amb tot, han lamentat que el seu trajecte s’hagi incrementat uns 40 minuts de mitjana.

Un tram clau pel corredor mediterrani

Les obres que es duen a terme en aquest tram són essencials per aquesta infraestructura. Les actuacions del tram Martorell-Castellbisbal permetran enllaçar en ample estàndard el Nus de Castellbisbal i la frontera francesa amb els trajectes entre el Nus de Vila-Seca, Sant Vicenç de Calders i Martorell.