Enlaces accesibilidad
Seguretat alimentària

Detecten una partida de tauletes de xocolata mal etiquetades

  • Es tracta d'un lot de Milka MMMaax Lufflé Caramel de 250 grams que s'ha distribuït a Catalunya i altres comunitats
  • Ja se n'ha ordenat la retirada i es demana a les persones al·lèrgiques a la llet, soja i avellana que no en mengin

Per
Tauleta de xocolata de la varietat que s'ha detectat que estava mal etiquetada
Tauleta de xocolata de la varietat que s'ha detectat que estava mal etiquetada

L'Agència Espanyola de Seguretat Alimentària i Nutrició ha alertat d’unes tauletes de xocolata de la marca Milka que no estan etiquetades correctament i poden suposar un risc per a la salut si les consumeixen persones amb al·lèrgia a la llet, la soja o l’avellana. El lot afectat correspon al producte Milka 250G MMMAX LUFLÉE CARAMEL, distribuït en comerços de Catalunya i altres comunitats autònomes.

En un comunicat, l'empresa ha demanat als consumidors que no consumeixin el lot OOV0432741 del producte, que és l’afectat per l’error en l’etiquetatge, amb un pes de 250 grams i data de consum preferent 6 d'abril de 2024.

A banda de Catalunya, és té constància que també se n'ha distribuït a Andalusia, Aragó, Cantàbria, Comunitat de Madrid i Comunitat Valenciana. No es descarta que hagi pogut arribar a d'altres comunitats autònomes.

L'AESAN ha demanat a les autoritats competents de les comunitats autònomes que verifiquin la retirada dels productes afectats dels canals de comercialització. Com a mesura de precaució, es recomana a les persones al·lèrgiques i/o intolerants a algun dels ingredients d'aquest producte, que poguessin tenir-lo a casa que s'abstinguin de consumir-lo. El consum d’aquest producte no comporta cap risc per a la resta de la població.