Enlaces accesibilidad
Foc

Un incendi destrueix una empresa desballestadora al Bages

  • Les flames han afectat greument les instal·lacions de la indústria Hermanos Pratginestós, a Sant Fruitós
  • Els foc ja està extingit, però ha fet falta treballar-hi tot el dia amb una desena de dotacions dels Bombers

Per
El foc ha cremat muntanyes de cables de coure i plàstics | Bombers de la Generalitat
El foc ha cremat muntanyes de cables de coure i plàstics | Bombers de la Generalitat

Els Bombers de la Generalitat han donat per extingit aquest dissabte a la tarda l'incendi que des de la passada nit cremava en una empresa desballestadora i de gestió de residus de metall a Sant Fruitós de Bages. L'avís del foc s'ha rebut a la 01.37 hores de la matinada a la indústria Hermanos Pratginestós i les flames han afectat greument les instal·lacions.

Inicialment, s'han activat més d'una trentena de dotacions dels Bombers per apagar un foc que cremava muntanyes de cables de coure, pneumàtics, plàstics i ferros. Diversos coberts s'han vist afectats i també maquinària pesada, però les oficines de l'empresa s'han salvat de les flames. L'incendi ha obligat a tallar la carretera C-16z en un tram de 3,5 quilòmetres i s'han fet desviaments cap a l'interior de la població.

El foc s'ha donat per estabilitzat poc abans de les sis de la matinada i durant aquest dissabte 9 dotacions dels Bombers han estat treballant per remoure les piles de material. Diversos treballadors han anat de matinada al llocs dels fets per retirar camions i maquinària i facilitar la tasca dels Bombers. Un d'aquests empleats ha hagut de ser atès pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) per lesions lleus.