Enlaces accesibilidad
Accident

Mor una nena de 8 anys en l'incendi a un càmping de Montblanc

  • L'incendi s'ha produït de matinada a un bungalou per causes que encara s'investiguen
  • Un cop extingit el foc els Bombers han trobat la menor sense vida a l'interior

Per
Imatge de l'incendi al bungalou on ha perdut la vida una menor
Imatge de l'incendi al bungalou on ha perdut la vida una menor

Tràgic accident al càmping Monblanc Park. Els Bombers han trobat una nena de 8 anys morta a l'interior del bungalou incendiat aquesta matinada per causes que encara s'investiguen. L'avís s'ha rebut a les 4.55 de la matinada i s'han activat una quinzena d'efectius. Quan han arribat a l'indret han trobat un incendi completament desenvolupat en un dels bungalous d'aquest càmping, molt conegut, de la capital de la Conca de Barberà.

Investiguen la mort d'una nena en un incendi a un càmping de Montblanc | Clara Ontañón

Ràpida actuació dels Bombers

La nena de nacionalitat francesa estava acompanyada del seu pare i la seva germana i feia uns dies que estava allotjada al càmping. Oriol Pellissó, l'alcalde del municipi, ha lamentat els fets i ha traslladat les seves condolences a la família de la víctima. També ha agraït la rapidesa de l'actuació dels bombers en un incendi que podria haver estat més greu.

De fet, les flames havien començat a cremar la part bungalou del costat i també un turisme. L'empresa que gestiona aquest càmping és francesa i presenta plena ocupació, això vol dir que hi ha unes 3.000 persones allotjades, en tendes de campanya i en aquestes cabanes de fusta.

Investiguen les causes del foc

La resta d'ocupants del càmping s'estaven autoevacuant i en primera instància s'ha trobat faltar una menor. Els Bombers han fet recerca des de fora, tractant de trobar-la, i un cop extingit el foc, a les 06.16 hores, quan han pogut accedir a l'interior del bungalou, han trobat la menor sense vida.

L'incendi ha cremat completament el bungalou i ha afectat parcialment un altre i a un turisme, i en total han acudit tres dotacions del Servei d'Emergències Mèdiques (SEM) i el seu servei de psicòlegs; sis patrulles de Mossos d'Esquadra, que han iniciat una investigació; i el Grup d'Emergències Mèdiques dels Bombers, així com el seu equip de suport psicològic als treballadors.