Enlaces accesibilidad
Festa Major

10 persones detingudes en un desallotjament en la tercera nit de les festes de la Mercè

  • 19 persones han estat detingudes en tota la ciutat

Per
Aldarulls a Barcelona en la tercera nit de les festes de la Mercè

10 persones han estat detingudes durant aquesta darrera nit de les Festes de la Mercè. Cinc d'aquestes persones corresponen al grup que estava a la zona de concerts del carrer Menéndez I Pelayo, a tocar de la Diagonal.

Els Mossos d'Esquadra han hagut de carregar contra aquest grup, després de negar-se a marxar. En el desallotjament de la zona s'haurien produït les detencions.

Aquests aldarulls se sumen a un cap de setmana amb diversos incidents. Els Mossos d'Esquadra continuen la recerca dels autors dels apunyalaments que la matinada de dissabte a diumenge deixaven sis persones ferides, dues de les quals de gravetat, a la zona de la Nova Icària de Barcelona.

La policia va rebre l’avís a les 03.57 hores d’aquest diumenge per un incident a l’altura del número 195 de l’avinguda d’Icària, a tocar de la plaça de Tirant lo Blanc.

De moment, 19 persones detingudes en tota la ciutat, la majoria d'elles a Zona Universitària. Els diferents grups municipals han condemnat els fets i han demanat al govern municipal més intervenció per frenar aquestes conductes... Des del consistori, mantenen que els incidents s'han produït al marge de les Festes de la Mercè.