Enlaces accesibilidad
Disseny i innovació

Roba esportiva feta amb algues marines: moda sostenible

Per
Va de Verd - Roba feta amb algues

Com es fa una samarreta amb algues? Al programa ‘Va de Verd’, presentat per María Gómez i disponible a RTVE Play Catalunya, Xènia Rosales, fundadora de l'empresa Leser Yoga, detalla el procés de creació de roba esportiva amb algues. Un disseny versàtil i natural, que es combina amb cotó orgànic.

Algues i cotó: el teixit de la roba esportiva de Leser Yoga

Pot amb algues i coto, el teixit que es fa servir per crear Algues la roba de Leser Yoga RTVE

Els beneficis de les algues

Avui en dia les algues tenen moltes aplicacions i per a les persones que tenen la pell sensible són ideals pel seu benestar. A la moda tèxtil, la roba feta amb algues també aporta molts avantatges. Protegeix i hidrata la pell gràcies a les vitamines i els aminoàcids de la seva composició. A més, és un teixit molt suau i confortable que facilita el moviment corporal.

Sostenibilitat

Per crear les peces de roba, des del taller de Leser Yoga, només extreuen una petita part de l’alga, i així es pot tornar a regenerar al fons del mar. Amb aquesta tècnica d’elaboració sostenible contribueixen a preservar l’ecosistema marí. De fet, l'empresa va néixer de la necessitat de trobar roba respectuosa amb el medi ambient i és la primera companyia de roba esportiva que utilitza algues marines. I ho fa des del seu taller del Maresme, ben a prop del mar.

Procés de creació de roba amb algues al taller de Leser Yoga

Taller de Leser Yoga on es crea el teixit d'algues RTVE