Enlaces accesibilidad
Fira de plantes

'Va de Verd' participa a la fira Iberflora per segon any consecutiu

  • Maria Gómez presenta la tercera temporada del programa 'Va de Verd' a Iberflora i entrega el premi 'Moly de l'Any'
  • El guardó s'inclou dins dels Premis Trompa Verde i es lliura aquest dimecres 4 d'octubre a les 18:00 h

Per
Va de Verd presenta la tercera temporada a Iberflora

El programa 'Va de Verd', pren part per segon any consecutiu a Iberflora, la fira internacional de plantes, jardineria i paisatgisme més important d'Espanya, i una de les més destacades del món. L'esdeveniment, del 3 al 5 d'octubre, a València, acull dimecres a la tarda la presentació de la tercera temporada del programa d'RTVE Catalunya especialitzat en plantes i jardineria, que presenta Maria Gómez.

A l'acte hi participa Maria Gómez, el director del programa David Ruiz i part de l'equip. S'hi podrà veure en exclusiva un avançament dels continguts de la nova temporada i conèixer alguns del "molys" que hi col·laboren.

Els premis 'Trompa Verde'

Maria Gómez també serà l'encarregada, com l'any passat, de conduir el lliurament dels Premis Trompa Verde als greenfluencers més rellevants del sector, que atorga l'ACPO, l'Associació de Comercialitzadors de Planta Ornamental.

La gran novetat d'enguany és que entre aquests guardons, es lliura per primer cop el premi "Moly de l'Any", que donen conjuntament aquesta associació i el programa 'Va de verd', i que premia la feina del 'moly' més destacat que hi ha aparegut.