Enlaces accesibilidad
Més places

Tarragona concentra gran part de l'oferta de l'Imserso enguany a Catalunya

  • Els pensionistes amb l'acreditació preferent ja poden fer les reserves per a les places d'enguany
  • Enguany, el cost ha incrementat un 7,5% i s'ofereixen 70.000 places més

Per
Els viatges de l'Imserso són un 7,5% més cars enguany
Els viatges de l'Imserso són un 7,5% més cars enguany

Aquest dijous comencen les reserves de viatges de l'Imserso pels pensionistes amb l'acreditació preferent. La resta hauran d'esperar-se a aquest divendres. Aquest any l'Imserso ofereix gairebé 900.000 places, 70.000 més que l'any passat. A partir del 2 de novembre, es podran reservar els viatges que hagin quedat lliures en la primera assignació. A Catalunya, l'oferta de places es concentra, sobretot, a Tarragona.

Es posen a la venda els viatges de l'Imserso amb 70.000 places més que l'any passat

Un 7,5% més car

La meitat de les destinacions són a la costa peninsular i el 26% a les illes. El cost de les reserves, però, ha incrementat un 7,5% respecte a la temporada anterior. Ara, els viatges més econòmics ronden els 124 euros i els més cars 435, depenent del nombre de nits i el destí. Això sí, el nou programa inclou 70.000 places més, fins a les 886.269 per a tota Espanya.

La gerent de l'Associació Catalana d'Agències de Viatges Especialitzades, Catiana Tur, denuncia que, tot i l'augment de preus de les reserves, la remuneració que reben les agències de viatges continua sent insuficient. "Fa temps que demanen que s'incrementi aquesta remuneració i continua sent la mateixa", ha dit a Ràdio 4.

Les reserves per aquesta temporada es poden fer a través del portal web de Turismo Social amb el DNI i la clau d'acreditació, o bé en una agència de viatges autoritzada.