Enlaces accesibilidad
Loteria de Nadal 2023

Com pots trobar el teu número de Nadal preferit?

Per
10.902 administracions de loteria venen números de la Grossa de Nadal arreu de l'Estat
10.902 administracions de loteria venen números de la Grossa de Nadal arreu de l'Estat

Triar un número de cara a la Loteria de Nadal acostuma a ser tot un ritual. Alguns opten per la data de naixement d'un mateix o d'un familiar. Uns altres, en canvi, es poden arribar a guiar per les prediccions de 'tiktokers', o per una premonició. Sigui com sigui el dècim desitjat, a vegades pot ser complicat de trobar a una administració propera. Però hi ha una senzilla manera de localitzar-lo de forma senzilla i ràpida.

Localitzador de l'administració

Per a trobar el número desitjat sol has d'escriure'l en el cercador de dècims de la pàgina web de Loteries i Apostes de l'Estat.

En aquesta plataforma trobaràs dues caselles: "número buscat" i "sorteig". En aquesta última hauràs de seleccionar l'opció del "sorteig extraordinari de Nadal" del 22 de desembre. També pots localitzar dècims del sorteig extraordinari de "El nen", del 6 de gener.

Després d'això, el cercador mostrarà els punts de venda als quals està assignat el número de la Loteria de Nadal. Pots fins i tot descarregar el llistat generat per a compartir-lo amb familiars o amics.

Despeses d'enviament

Serà aleshores que podràs accedir a la informació de l'administració en la qual es troba el dècim que vols comprar. En moltes ocasions, especialment per la Grossa de Nadal, no es pot adquirir on-line perquè ja ha estat adjudicat. Aleshores hauràs de contactar amb una de les administracions de la llista per a saber si encara té existències d'aquest.

Per a enviar el dècim per correu, només has de posar-te en contacte amb l'administració concreta que ho vingui i sol·licitar-ho; en la major part dels casos, la compra del bitllet es fa en línia, amb el preu habitual del dècim (20 euros), però s'afegeix el cost de l'enviament, que oscil·la entre els 7 i els 10 euros.

Les terminacions més buscades

Algunes terminacions acaben resultant més demandades que d'altres. Les més buscades pels espanyols per al sorteig del pròxim 22 de desembre en el Teatre Real de Madrid, són els números 13, 15 i 69, així com el 23 corresponent amb l'any actual.

Així ho ha donat a conèixer aquest dimarts la plataforma de venda en línia d'apostes de loteria Hispaloto.es, que ha destacat que les terminacions d'una sola xifra més desitjades són el 0, el 7 i el 8. En canvi, en els darrers onze sortejos les terminacions 1, 2, 4, 5 i 9 no s'han emportat el primer premi.