Enlaces accesibilidad
Activitats Nadalenques

Nova edició dels tradicionals festivals infantils de Nadal

  • El Festival de la Infància de Barcelona estrena l’'Espai Mini’ per a nadons i infants de fins a 4 anys
  • El Cucalòcum de Lleida celebra enguany la seva 32a edició

Per
El Gremi de Forners de Lleida organitza un taller per aprendre a fer pa al Cucalòcum
El Gremi de Forners de Lleida organitza un taller per aprendre a fer pa al Cucalòcum | ACN

Com és habitual en aquestes dates, els tradicionals festivals infantils de Nadal obren les portes. El Festival de la Infància de Barcelona compta amb més de 60 activitats lúdiques, esportives, creatives i culturals adreçades a la canalla fins als 12 anys. També hi ha espai per al teatre, la música i la màgia. Com a novetat, aquest any hi ha un espai dedicat a nadons i infants fins als 4 anys.

Els espectacles per a famílies guanyen protagonisme aquesta edició, amb una programació de 35 actuacions, així com els inflables, que són "els més grans de Catalunya", tal com ha dit la directora de la cita, Anna Ventura. Amb tot, està previst que l'espai aplegui unes 30.000 persones durant els cinc dies. Estarà obert fins diumenge 31 de desembre.

Obre les portes el Festival de la Infància

32a edició del Cucalòcum

La 32a edició de Cucalòcum i la 17a edició de Cucaesport obren portes des d'aquest dimecres al recinte de Fira Lleida amb una oferta de 25 activitats de caràcter lúdic, formatiu i esportives pensades per a infants de fins a 12anys. El saló ha atret en les seves primeres hores d'obertura desenes d'infants i famílies que han gaudit dels tradicionals llits elàstics, de tallers per aprendre a fer pa de la mà del Gremi de Forners de Lleida o del parc viari de la Guàrdia Urbana, entre altres.

32a edició del Cucalòcum a Lleida

El paer en cap, Fèlix Larrosa, ha encapçalat la visita institucional durant la qual ha avançat que treballaran juntament amb l'organització per oferir millors "dinàmiques" al saló i ampliar-lo de cara a l'any vinent.

El Magatzem Reial al Port de Tarragona

Tarragona compta un any més amb el seu Magatzem Reial. Està obert del 27 al 30 de desembre i disposa d'un servei de visites guiades a càrrec dels mateixos patges. A més, totes les persones que ho volen poden deixar la seva carta a la Bústia Reial. Una visita especialment adreçada als infants d'entre 0 i 10 anys de la ciutat.